فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

پرداخت ۳۳۰ میلیارد ریال تسهیلات کارگشایی به مددجویان کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو؛  مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ۶ ‌ماه نخست امسال بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات اشتغال و کارگشایی به مددجویان تحت حمایت این نهاد از طریق...

modir
آبان ۱۵, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو؛

 مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ۶ ‌ماه نخست امسال بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات اشتغال و کارگشایی به مددجویان تحت حمایت این نهاد از طریق صندوق امداد ولایت پرداخت ‌شده است.

علی نادری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: این میزان وام به ۱۰ هزار و ۳۶ مددجوی متقاضی پرداخت شده است.
وی افزود: از این مبلغ، افزون بر ۰ ۱۷ میلیارد ریال وام کارگشایی به پنج هزار و ۷۳ مددجو در بخش‌های مختلفی ازجمله ازدواج، هزینه تحصیل، جهیزیه و درمان پرداخت شد.
مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی نیز به چهار هزار و ۹۶۳ متقاضی اعطا شده است.
نادری عنوان کرد: افزون بر ۶ میلیارد ریال وام خودکفایی و کارگشایی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان در ۶ ماهه نخست سال گذشته داده شد.
وی تصریح کرد: پرداخت وام‌های اشتغال زایی و کارگشایی به مددجویان در مدت مشابه سال جاری به ترتیب ۷۱ و ۲۲ درصد رشد داشته است.
مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: یک هزار و ۹۰۰ مددجو با اعتبار بیش از ۷۰ میلیارد ریال در نوبت دریافت وام کارگشایی هستند.
وی گفت: همچنین ۱۱۸ نفر نیز متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال هستند.
نادری بیان کرد: هر شخص حقیقی یا حقوقی می‌تواند در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت به نام خود و یا اشخاص دیگر مبادرت به افتتاح حساب سپرده قرض‌الحسنه کند.
حدود ۱۴ درصد از جمعیت ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد زیر پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) قرار دارند.
شمار خانوارهای زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بیش از ۳۴ هزار خانوار است و یک هزار و ۶۰۰ خانوار پشت نوبت این نهاد حمایتی هستند.

اخبار مرتبط

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد
۴۹ اتاق هنر برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی شد
سپاه: تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌های اسرائیلی هدف قرار گرفت
پیام رئیس اتاق اصناف بویراحمد در پی شهادت جمعی از فرماندهان عالی رتبه...
پیام تسلیت قائم مقام سیاسی حزب اسلامی ایران زمین در پی شهادت سردار...
ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری