فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

یادداشت ارسالی -چراغ توسعه فقیرنشن های استان روشن شده/ این چراغ را خاموش نکنیم

فصلی نو – بهرام دیرباز دیر زمانی نمی گذرد از آن روزی که استانداران با اکره به بهمئی می رفتند و برای سلفی به زیلایی و سیلاب کلوار نیاز داشتند. خیلی دور نشده ایم از روزگاری که فریاد بیکاری و فقر...

modir
فروردین ۲۳, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو – بهرام دیرباز

دیر زمانی نمی گذرد از آن روزی که استانداران با اکره به بهمئی می رفتند و برای سلفی به زیلایی و سیلاب کلوار نیاز داشتند. خیلی دور نشده ایم از روزگاری که فریاد بیکاری و فقر از لنده بلند بود و از خانه های زیلایی بوی کاه گل های رو به تخریب می آمد.

دیری نگذشته است از زمانی که گرد و خاک شاسی بلندها در زیلایی که می خوابید، درست می نشست بر روی مصوبات و زیلایی همان بود که بود؛ که اگر شاسی بلند ها و شاسی بلند سواران کاری می کردند امروز به قولی ۱۲۰ صفحه و به اعتبار قولی دیگر هزار و ۲۰۰ صفحه مصوبه اجرا نشده در مورد زیلایی وجود نداشت.

اگر فقیرنشین ها در دوران پر پول استانداران احمدی نژاد و یا در دوران پر از امید دولت تدبیر اول، کانون توجه بودند که امروز خانه ها و زمین های اهالی بهمئی حداقل سند داشت. در زیلایی حداقل مردم آب آشامیدنی گیرشان می آمد و موبایلشان آنتن می داد. آری هنوز کسانی که شانسی، شاسی بلند سوار شده بودند و با فقر استان ما عکسِ عملکرد می گرفتند را فراموش نکرده ایم.

 

حالا اما چراغ توسعه برای فقیر نشین  ها روشن شده است، در زیلایی اگر عکس سلفی هم گرفته باشند به کار مقایسه می آید که رفتند چه کردند؟ امروز شاید اولین روزی باشد که در تاریخ استان نام زیلایی روی میز مدیران تمام ادارات حک شده است، نام زیلایی روی میز مدیرکل کمیته امداد است که شروع به ساخت ساختمان می کند، روی میز مدیرکل راه و شهرسازی است که به قول استاندار دوست دارد باران را بهانه کم کاری کند اما گیر استانداری افتاده که می خواهد تمام آبرویش را روی زیلایی بگذارد. روی میز معاون رئیس جمهور هم نام زیلایی است، معاون رئیس جمهور هم دارد تفاهم نامه امضا می کند که ۵۰ درصد هزینه های ساخت و توسعه زیلایی را تقبل کند و روی میز استاندار است که شخصا دارد زیلایی را مدیریت می کند، احمدی حالا باید هم بخشدار باشد، هم فرماندار، هم استاندار و هم به سان نماینده مجلسی رایزنی و چانه زنی کند تا زیلایی را توسعه بدهد و البته امیدواریم که این عزم به بار بنشیند و این شمع توسعه که روشن شده به چراغی تبدیل شود تا من بعد هر وقت از زیلایی گفتیم، پشت بندش نام فقر متبادر نشود.

چراغ توسعه در بهمئی هم که البته نماینده اش براساس مشاوره های غلط ساز ناسازگاری با استاندار سر به پست نرسیدن گزینه هایش کوک کرده هم روشن شده است. بهمئی جایی که خانه های مردمش هنوز سند ندارد، آنتن موبایل ندارند، آب آشامیدنی ندارند ولی به زودی مشکل سندهایشان حل خواهد شد و احتمالا باید بعد از زیلایی در چراغ توسعه بهمئی بدمیم. مراقب باشیم که این چراغ ها را خاموش نکنیم و کمک کنیم که چراغ های بیشتری برای توسعه استان روشن شود.

 

اخبار مرتبط

۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
به قلم منوچهر حسن زاده -آن‌گاه که وطن در خطر باشد، دیگر نه...
به قلم مهران محرابی دولت آباد – این بار پایان قوم یهود خواهد...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
بحران دارو : بدهی بیمه‌ها جان بیماران را تهدید می‌کند
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری