فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

چرایی وجود خودروهای غیربومی در کهگیلویه وبویراحمد در شرایط کرونایی!

فصلی نو ، با اینکه استاندار کهگیویه و بویراحمد گفته ورود خودروهای خودروهای غیربومی به این استان در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه تا پایان شهریور ماه آتی به استان ممنوع است اما هنوز هم تعداد زیادی...

modir
مرداد ۳, ۱۴۰۰
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، با اینکه استاندار کهگیویه و بویراحمد گفته ورود خودروهای خودروهای غیربومی به این استان در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه تا پایان شهریور ماه آتی به استان ممنوع است اما هنوز هم تعداد زیادی خودروی غیربومی در استان به چشم می خورد.

به گزارش فصل جنوب ، با وجود هشدار ها و اطلاع رسانی های لازم از سوی دستگاه های ذیربط درباره منع تردد خودروهای پلاک غیربومی در این شرایط کرونایی، هنوز هم با وجود استقرار ایست و بازرسی های متعدد شاهد ورود روزافزون خودروهای با پلاک غیر بومی به کهگیلویه و بویراحمد بویژه مناطق خوش اب و هوا و سردسیری استان هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این باره توضیحاتی ارایه داد که می توان به وجود راه های فرعی اشاره کرد که در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که نزدیک به ۱۵ مورد هستند.

حسین کلانتری افزود: با وجود اینکه اکیپ های مختلف نیروی انتظامی در بیشتر ورودی های استان مستقر شده اند، ظرفیت نیروی انسانی نیروی انتظامی این امکان را نمی دهد که همه ورودی ها از جمله راه های به طور کامل رصد و مسدود شوند.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل دیگر این است که بسیاری از مسافران هم با این ادعا وارد استان می شوند که در شهرستان های مختلف کهگیلویه و بویراحمد ملک خریداری کرده اند و خواهان ورود به استان هستند و نمی توان مانع از ورود آن ها شد.

فرماندار دنا پیش از این در خصوص موارد مشابه گفته بود که روزانه شاهد تردد خودروها و مسافران زیادی از مناطق مختلف کشور به این شهرستان هستیم که بسیاری از آن ها زمین ها و ویلاهای این منطقه گردشگری را خریداری کرده اند.

عبدالحمید پناهی ابراز داشت: بیشتر این مالکان از شهرهای گرمسیری جنوب کشور به ویژه شهرهای استان های خوزستان ، بوشهر و دیگر مناطق جنوبی هستند که در این شهرستان صاحب خانه اند.

فرماندار دنا تاکید کرد: یکی از محدودیت های اصلی ما در برخورد با این افراد این است که نمی توانیم مانع از ورود آن ها به شهرستان و به عبارتی دیگر به خانه هایشان شویم.

پناهی بیان کرد: برای نمونه در یکی از کوچه های این منطقه گردشگری افراد غیر بومی از استان های گرمسیری هفت دستگاه خانه مسکونی را خریداری کرده اند و بیشتر این خرید و فروش های باغ ها و املاک مربوط به پیش از زمان شیوع کرونا بوده است.

پلیس کهگیلویه و بویراحمد هم اعلام کرده در سه روز تعطیل پایان هفته گذشته ۲۴۵ دستگاه خودروی با غیربومی را با جریمه ۲۰۰ هزار تومانی اعمال قانون کرده اند و همچنین ۳۰۰ مورد تذکر لسانی به رانندگان با خودروهای دارای پلاک غیر بومی که قصد عبور از استان را داشته اند، داده شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفته ورود خودروهای با پلاک غیر بومی به این استان در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه تا پایان شهریور ماه به این استان ممنوع است و باید ایست بازرسی ها همواره در این سه روز پایان هفته مستقر باشند.

همجواری با استان های جنوبی از جمله خوزستان و بوشهر در این روزها شرایط ویژه ای برای استان ایجاد کرده که از لحاظ سرایت کرونا و شیوع بیشتر خطرپذیر تر شده است و امید می رود همه مردم در این شرایط ویژه احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند و تا بهبود یافتن شرایط از سفر به استان های مختلف خودداری کنند.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری