فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

نماینده کانون‌های بازنشستگان استان کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد

فصلی نو- نماینده کانون‌های بازنشستگان استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور کانون ها در مدیریت استان انتخاب شد.

modir
مرداد ۹, ۱۴۰۲
چاپ
7 دیدگاه ها

فصلی نو- نماینده کانون‌های بازنشستگان استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور کانون ها در مدیریت استان انتخاب شد.

 

به گزارش فصل جنوب ، به نقل از روابط عمومی مدیریت استان کهگیلویه وبویر احمد، روز شنبه هفتم مرداد ماه با حضور کانون های بازنشستگان و مدیر صندوق بازنشستگی استان، نماینده کانون های بازنشستگان در مدیریت استان کهگیلویه و بویر احمد انتخاب شد.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری کهگیلویه و بویر احمد در این مراسم، از کانون های بازنشستگی استان که عمر شریف خود را برای تلاش های شبانه روزی برای پیشبرد و حل مشکلات بازنشستگان صرف کرده اند قدردانی و تقدیر کرد.

«محمد تقی جلیلی بهابادی» گفت: عشق ورزیدن به خلق زیباترین ترنم گفتگو با خالق است بخصوص اگر توفیق خدمت به عزیزان و سرورانی نصیبت کرده که تمام دنیایشان را می توان در پرتو نگین پروانه خلاصه کرد و از زحمات کانون های بازنشستگان که در پیشبرد اهداف صندوق بازنشستگی کشوری و امور بازنشستگان تلاش می کنند تشکر کرد.

وی در ادامه با شاره به جریان هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشور های سوئد و دانماک افزود: قرآن ذکر محفوظ و سند جاودانه سعادت و نیکبختی انسان ها در تمام قرون و اعصار است و شیاطین غربی نمی توانند با پاشیدن مشتی خاک در برابر اراده و منطق فروزان خداوند ایستادگی کنند.

جلیلی بهابادی تاکید کرد: حادثه تلخ اهانت به قرآن کریم با همه تلخکامی هایی که به همراه دارد، در دل خود حامل بشارتی بزرگ است که خورشید پر فروغ قرآن کریم روز به روز بلندتر و درخشنده تر خواهد شد.

او تصریح کرد: مدیریت و کارکنان مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری در استان کهگیلویه و بویراحمد به شدت هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد و دانمارک و اقدام جنایتکارانه مذموم علیه دین اسلام و نمادهای مقدس اسلامی را محکوم می کنند.

در ادامه این مراسم، کانون های بازنشستگان از بین افراد کاندید شده رای گیری کردند و «محمد رحیم دهراب پور» به عنوان نماینده کانون های بازنشستگان استان انتخاب شد.

«محمد رحیم دهراب پور» نماینده منتخب کانون ها در ادامه با اشاره به اینکه کانون های بازنشستگی مصداقی از تعاون هستند، گفت: باید برنامه ریزی شود تا همه دستگاه ها دارای نماینده کانون باشند.

وی در ادامه افزود: خدمات صندوق بازنشستگی باید به بازنشستگان اطلاع رسانی بیشتری شود تا از خدمات صندوق اطلاعات بیشتری داشته باشند.

در پایان این مراسم، از «محمد رحیم دهراب پور» به عنوان کانون فعال و «یداله مرادی» بازنشسته نمونه کشوری با لوح و هدایایی تقدیر و تجلیل شد.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
آتش سوزی جنگل‌های یاسوج مهار و خاموش شد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

7 دیدگاه ها

  1. ناشناس گفت:
    مرداد ۹, ۱۴۰۲ در ۸:۵۱ ب٫ظ

    یکی به میخ یکی به نعل ؛ سیاست محمدرحیمی

    پاسخ
  2. واقع بین دنا گفت:
    مرداد ۹, ۱۴۰۲ در ۹:۰۴ ب٫ظ

    اعضای کانون باز نشستگان استان باید توسط بازنشستگان هر دستگاهی انتخاب شوند بعد کانون استانی شکل بگیرد تا بتوانند نماینده کانون استان را انتخاب نمایند مشخص نمایند چه کسانی به این عزیزان رای داده که نشسته اند به عنوان نماینده دستگاههای اجرایی نماینده خود را انتخاب کرده اند انتظار داریم دستگاههای نظارتی به این مهم ورود نمایند.

    پاسخ
  3. محمد فرهنگی بازنشسته گفت:
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۲ در ۵:۲۷ ق٫ظ

    کانون ارث و میراث و منحصر به فرد است تاکنون به جز افراادخاص یک طرفه انتخاب و زمین دربلکو به آنان واگذارشده چه خدماتی درحق سایر بازنشستگان انجام داده اند. جادارد بازرسی کانون بازنشستگان کشوری سابق افرادعضو کانون میزان تحصیلات و توانمندی و بطور کلی تحقیق و تفحص جامع از کانون بازنشستگان کهگیلویه و بویراحمد انجام دهد و به شیوه سنتی و دوست بازی و باند و گروهی خاتمه دهد.از سال ۸۳ که این کانون راه اندازی شده به جز منافع شخصی عده ای هوادار چیزی عاید سایر اشخاص نشده است.

    پاسخ
  4. ناشناس گفت:
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۲ در ۹:۲۰ ق٫ظ

    بنظرم بعضی ها آخرش از دق محمد رحیم خواهند مرد
    بابا این آقا با این سن و سال فقط اومده خدمت کنه
    من در جریان کم کیف حضور ایشان در کانون بازنشستگان هستم
    همین ساختمان رفاهی که پایین تر از مدیریت دولتی ساخته شده از کارای خودشه
    چندین جلسه با وزیر رفاه و سازمان بازنشستگی و نهاد های دولتی در رابطه با بازنشستگان داشته
    خداوکیلی تا کی میخواهید اینطور قضاوت کنید
    بخدا بجز خدمت صادقانه چیزی دیگری از ایشان ندیدیم

    پاسخ
  5. ناشناس گفت:
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۲ در ۹:۳۵ ق٫ظ

    درود بر حاج محمدرحیم دهراب پور

    پاسخ
  6. منصف گفت:
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۲ در ۳:۵۳ ب٫ظ

    حالا جنابعالی تشریف بیاورید جای ایشون و خدمت کنید

    پاسخ
  7. ناشناس گفت:
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۲ در ۶:۰۶ ب٫ظ

    به عنوان یه جوان بیکار حاج دهراب پور را انسانی مخلص می دانم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری