فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کشاورزان استان از خرید تضمینی ذرت استقبال نکردند

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون کار برداشت ذرت دانه ای در ۴۰۰ هکتار از مزارع استان انجام شده است و در هر هکتار هشت تا ۹ تن محصول برداشت شده...

modir
آذر ۱۱, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو – مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کشاورزان استان امسال از خرید تضمینی محصول ذرت به دلیل پایین بودن نرخ تعیین شده استقبال نکردند.

به گزارش فصلی نو- عیسی راستین نسب اظهار داشت: طرح خرید تضمینی محصول ذرت در اوایل آبان امسال در کهگیلویه و بویراحمد به نرخ یکهزار و ۲۰۰ تومان آغاز شده ولی هنوز کشاورزان محصول خود را برای فروش عرضه نکرده اند.

وی بیان کرد: کشاورزان محصولات تولیدی ذرت خود را به قیمت هر کیلوگرم یکهزار و ۵۵۰ تومان در بازار آزاد به فروش می رسانند که ۴۰۰ هکتار آن ذرت علوفه ای بوده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون کار برداشت ذرت دانه ای در ۴۰۰ هکتار از مزارع استان انجام شده است و در هر هکتار هشت تا ۹ تن محصول برداشت شده است.

وی گفت:  امسال برداشت ذرت دانه‌ای و علوفه ای در سه هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع مناطق گرمسیری این استان انجام می شود.

وی ابراز داشت:شهرستان‌های گچساران، باشت، بهمئی، چرام و کهگیلویه مهمترین مناطق کشت ذرت در کهگیلویه و بویراحمد هستند.

راستین نسب تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های خوب سال زراعی گذشته میزان کشت محصول ذرت استان نسبت به پارسال افزایش چشمگیری یافته است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: پارسال ۲ هزار و۷۰۰ هکتار از مزارع استان زیر کشت ذرت رفته بود.

راستین نسب با اشاره به نیاز کشور به ذرت برای تأمین خوراک دام و طیور ابراز داشت: قرار دادن زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی، خرید تضمینی، توزیع بذر و کود از حمایت‌های جهاد کشاورزی از ذرت کاران در کهگیلویه و بویراحمد است.

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری