فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد معطل تسهیلات است/ زیرساخت‌های گلخانه‌ای در دولت سیزدهم متحول شده است

فصلی نو-استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تحول زیرساختی در گلخانه‌های این استان، گفت: توسعه کشاورزی استان در زیربخش‌های مختلف به خوبی پی‌ریزی شده و در انتظار تزریق تسهیلات...

modir
آبان ۲۷, ۱۴۰۲
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو-استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تحول زیرساختی در گلخانه‌های این استان، گفت: توسعه کشاورزی استان در زیربخش‌های مختلف به خوبی پی‌ریزی شده و در انتظار تزریق تسهیلات است.

به گزارش فصل جنوب ، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده در بازدید از چند واحد تولیدی گلخانه اظهار کرد: تا قبل از شروع به کار دولت سیزدهم، فقط ۳۲ هکتار گلخانه فعال در این استان داشتیم اما اکنون ۱۳۷ هکتار زیرساخت گلخانه‌ای در آستانه بهره‌برداری است که این زیربخش مهم کشاورزی را متحول می‌کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: توسعه گلخانه‌ها علاوه بر کشت متراکم، افزایش تولید و کاهش مصرف آب موجب اشتغال‌زایی و صادرات می‌شود و یکی از سیاست‌های خوب استان در بخش کشاورزی است که به خوبی مدیریت شده و دستاوردهای خوبی در این حوزه به دست آمده است.

احمدزاده با بیان اینکه از ۳۲ هکتار گلخانه، ۱۵ هکتار آن در حوزه گل‌های زینتی به ویژه گل‌رز است، افزود: با تولیداتی که در گل‌رز داریم، قطب تولید این محصول در جنوب ایران هستیم.

وی گفت: بدون تسهیلات نمی‌توانیم کشاورزی این استان را توسعه دهیم و امروز، در بسیاری از زیرساخت‌ها و طرح‌های تولیدی به مرحله‌ای رسیدیم که با تزریق تسهیلات در زمان کمی به بهره‌برداری می‌رسند و تحول ایجاد می‌کنند.

احمدزاده تصریح کرد: از همه بانک‌ها به ویژه بانک کشاورزی می‌خواهم که در استان هر حمایتی را از بخش کشاورزی داشته باشند و ما نیز در سطح ملی پیگیر رفع مانع ناترازی مصارف و منابع آنها می‌شویم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مصوبات سفر دوم هیئت دولت به استان، ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این سفر تصویب شد که بخش عمده آن در حوزه کشاورزی است و ما به شدت پیگیریم که این تسهیلات به استان برسند و به طرح‌های تولیدی ما و طرح‌های تولیدی نیمه‌تمام رونق دهند.

احمدزاده تصریح کرد: در گیاهان دارویی نیز ظرفیت‌های زیادی داریم که در این دولت هم سطح زیر کشت و هم تولید گیاهان دارویی بیشتر شده و با افتتاح کارخانه فرآوری گیاهان دارویی که ماه قبل در گچساران انجام شد شاهد توسعه این بخش از کشاورزی خواهیم بود.

وی، ایجاد زنجیره‌های ارزش و فراهم شدن زمینه صادرات محصولات کشاورزی را دو رویکرد خوب جهاد کشاورزی برشمرد و یادآور شد: در حوزه ایجاد زنجیره‌های ارزش اقدامات خوبی در حوزه شیلات، گیاهان دارویی و گلخانه انجام شده و این سیاست مهم در دستور کار است.

اخبار مرتبط

فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد
معاون ساخت شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور...
برخورد شدید با خودروهای مسافرکش پلاک شخصی فاقد مجوز قانونی

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری