کمبود ۵۰۰۰ تنی تولید گوشت مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد
سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 24 کیلوگرم به ازای هر نفر است.
به گزارش فصلی نو_ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان با کمبود ۵ هزار تن تولید گوشت مرغ مواجه است.
محمدجعفر طالبیان پور در گفت و گو با فصلی نو منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود : میزان تولید گوشت مرغ چه به صورت صنعتی و چه غیر صنعتی حدود ۱۲ هزار قطعه بوده است.
وی اظهار کرد: ۱۴۰ واحد مزرعه مرغ گوشتی با ظرفیت ۲هزار و ۷۰۰ قطعه جوجه ریزی در هر دور که ۶۵ درصد آن ها فعال است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سالانه ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در استان نیاز داریم که حدود ۱۲ هزار تن از این میزان در استان تولید می شود و ۵ هزار تن کمبود داریم.
طالبیان پور تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۴ کیلوگرم به ازای هر نفر است
وی با بیان اینکه بیشترین تولید در شهرستان بویراحمد است، ادامه داد: در صورتی که قیمت ها مناسب و مقرون به صرفه باشند و برای تولیدکننده و قیمت دان (نهاده های دامی) خیلی نوسان نداشته باشد و قیمت گوشت مرغ مناسب باشد افزایش تولید خواهیم داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: برنامه های ما برای افزایش تولید گوشت مرغ تزریق نقدینگی، دریافت نهادهالی دولتی، پیگیری در جهت فعالسازی واحدهای راکد و توسعه واحدهای جدید است.
بدون نظر! اولین نفر باشید