پروژه ۸ و نیم هکتاری بزرگ کمپ گردشگری رودخانه بشاریاسوج کلنگ زنی شد
فصلی نو- مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه بزرگ کمپ گردشگری رودخانه بشار یاسوج با حضور استاندار استان،معاون عمرانی استاندار،شهردار یاسوج و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی کلنگ زنی شد.
به گزارش فصل جنوب به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد، سید مجتبی امیرحسینی عصر دیروز یکم تیرماه ۱۴۰۴در آیین کلنگ زنی پروژه کمپ گردشگری یاسوج، اظهارکرد: این پروژه در زمینی به مساحت هشت و نیم هکتار ایجاد می شود که در فاز نخست در پنج هکتار آن زیرساختهای گردشگری ایجاد می شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد بیانکرد: برای اجرای این پروژه گردشگری ۴۵۰میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبار نفت اختصاص یافته است.
او تصریح کرد: در کمپ گردشگری بشار یاسوج زیرساخت های گردشگری از جمله فضای سبز، آلاچیق، سکو نشینمن، سرویس بهداشتی، پیست دوچرخه سواری، پیست پیادهروی، آبخوری و کافی شاپ ایجاد می شود.
امیرحسینی ادامه داد: رودخانه بشار که از رودخانههای جنوب شرقی شهرستان بویراحمد سرچشمه میگیرد، با عبور از شهر یاسوج و تقسیم این شهر به دو ناحیه، منظرهای چشمنواز برای مردم و گردشگران ایجاد کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بخشی از ساحل این رودخانه در قالب پارک های مهرورزی، غدیر در یک دهه گذشته ساماندهی و بهره برداری شد و در پروژه جدید قرار است پایین دست پل چهارم این رودخانه بخشی از ساحل بکر آن را برای اهداف اوقات فراغت ساکنان همجوار، گردشگران و دیگر شهروندان ساماندهی شود.
این طرح ساماندهی رودخانه بشار یاسوج اقدامی مثبت برای توسعه پایدار و رونق گردشگری در این شهر است.
بدون نظر! اولین نفر باشید