فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کمیته درون بخشی هفته ملی سلامت مردان ایرانی در شهرستان بویراحمد برگزار شد

فصلی نو، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، گفت: کمیته درون بخشی هفته ملی سلامت مردان ایرانی(سما) در هفته اول اسفند ، به همت واحد سلامت خانواده شهرستان بویراحمد و با حضور کارشناسان مسئول ستادی...

modir
اسفند ۴, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، گفت: کمیته درون بخشی هفته ملی سلامت مردان ایرانی(سما) در هفته اول اسفند ، به همت واحد سلامت خانواده شهرستان بویراحمد و با حضور کارشناسان مسئول ستادی برگزار شد.

 

به گزارش فصلی نو، دکتر محسن مرادی با بیان اینکه این کمیته با هدف حساس‌سازی مردان نسبت به سلامت خود و افزایش دسترسی آنان به اطلاعات سلامتی است، افزود: مردان نسبت به زنان در معرض فاکتورهای خطر بیشتری هستند و رفتار های پرخطری مانند مصرف دخانیات، الکل، اعتیاد و استرس در آنها بیشتر دیده می شود  از سوی دیگر مردان کمتر به پزشک مراجعه نموده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف از جمله موانع فرهنگی تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند.

وی با توجه به اهمیت هفته پیش رو بیان کرد: برنامه هایی همانند همایش دوچرخه سواری و پیاده روی جهت ترویج فرهنگ ورزش همگانی  در راستای سلامتی  در دستور کار قرار گرفت.

دکتر مرادی خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس های آموزشی در دانشگاه ها و مدارس، دعوت از نهادهای دولتی و مراکز خدمات جامع سلامت جهت سالمندان از دیگر مصوبات این کمیته بود.

وی در پایان یادآور شد: در پنجمین روز از هفته سبا همایش پیاده روی با دعوت از کارکنان مرد سایر ادارات با حضور متخصصان داخلی و تغذیه  با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان بویراحمد انجام می پذیرد .

به گزارش وب دا؛ با حضور سرپرست، معاون و کارشناسان مسئولین ستادی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد،  کمیته درون بخشی هفته ملی سلامت مردان ایرانی(سما) در دفتر سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد صورت پذیرفت.

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری