فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کهگیلویه و بویراحمد قطب گردشگری مذهبی در جنوب کشور

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بقاع متبرکه شاخص استان نقش مهمی در ترویج گردشگری در استان را دارند گفت: ایده گردشکری مذهبی با استنباط انگیزش‌های گردشگر ایجاد...

modir
فروردین ۱۱, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، مدیرکل اوقاف وامور خیریه کهگیلویه وبویراحمد گفت: ظرفیت‌های بی بدلیل گردشگری مذهبی و تاریخی باعث شده این استان به عنوان قطب جدید گردشگری در جنوب کشور معرفی شود.

حجت‌السلام سید نورالله جنتی پور در حاشیه بازدید از امام‌زاده شاه مختار شهرستان بویراحمد در جمع خبرنگاران گفت: جاذبه‌های متنوع گردشگری و مذهبی باعث رونق توسعه اقتصادی شهرهای استان کهگیلویه وبویراحمد شده که باید از همه ظرفیت‌ها برای توسعه امکانات رفاهی در بقاع متبرکه برای رفاه و آسایش مردم استفاده کرد.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه کهگیلویه وبویراحمد صنعت گردشگری را مهم ترین عامل توسعه پایدار استان چهارفصل و زیبای کهگیلویه و بویراحمد در آینده دانست و عنوان کرد: این استان با داشتن ظرفیت‌های بی بدلیل درگردشگری مذهبی- تاریخی می‌تواند قطب جدید گردشگری در جنوب کشور باشد.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بقاع متبرکه شاخص استان نقش مهمی در ترویج گردشگری در استان را دارند گفت: ایده گردشکری مذهبی با استنباط انگیزش‌های گردشگر ایجاد می‌شود که این انگیزش‌ها تنها با وجود بقاع متبرکه حاصل می‌شود.

وی افزود: وجود امکانات رفاهی برای اقامت در بقاع متبرکه ، مراسم آیین‌های مذهبی ، تاریخ شکل‌گیری بقاع متبرکه، ، فرصت های خرید وسوغات، جاذبه های متنوع گردشگری مذهبی عمومی و غیره در یک بقعه متبرکه می تواند بازدیدکنندگان را به مکان های متعدد جذب کند به ویژه هنگامی که جاذبه ی خاصی مانند کرامات، دستیابی به آرامش روحی، معنوی و اجرای آیین‌های مختلف مذهبی در میان باشد.

وی افزود: اعتقاد و باورهای مردم به امام زادگان باعث شده است گردشگران از کشورهای مختلف و مسافت‌های طولانی به سوی امام زاد‌ه‌هایی سفر کنند که در این میان گردشگران مذهبی، بیشتر به علت جاذبه های مذهبی و فرهنگی علاقمند به سفر به مکان های مذهبی در استان کهگیلویه بویراحمد می شوند.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه سالانه هزاران نفر از کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی شیعه نشین، صدها هزار نفر از اقصی نقاط کشور راهی بقعه ی متبرکه حضرت بی بی حکیمه (س)دختر بلافصل امام موسی کاظم(ع) در شهر گچساران می‌شوند، گفت: این حجم از گردشگر معادل ایجاد صدها فرصت برای اشتغال زایی وکسب درآمد است.

جنتی‌پور ، صنعت گردشگری را صنعتی پردرآمد و فرصت بی بدیلی در هر منطقه برای ایجاد اشتغال و درآمد زایی توصیف کرد و اظهار داشت : وجود بقاع متبرکه شاخص در کهگیلویه وبویراحمد باعث رونق و توسعه ی اقتصادی شهرهای استان گردیده است.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان خاطرنشان کرد: خدمات رفاهی ،فرهنگی ومذهبی که در بقاع متبرکه به زائران وگردشگران ارائه می شود از تنوع بیشتری برخوردار شده است، به گونه ای که از خدمات صرفاً تغذیه ای (سوپر مارکت ها، اغذیه فروشی ها و…) به ارئه خدمات و کالاهای مذهبی و فرهنگی در قالب غرفه های فرهنگی ، مذهبی نیز می‌پردازند.

این مسوول با بیان اینکه ایجاد اشتغال با وجود فرصت‌های بی بدیل حضور گردشگران در بقاع متبرکه را در عصر کنونی بسیار مهم دانست و گفت: امروزه صنعت گردشگری از صنایع پردرآمد جهان است که باید برنامه‌ریزی لازم را برای ایجاد زیرساخت‌های توسعه این صنعت در بقاع متبرکه فراهم آورد.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه کهگیلویه وبویراحمد ، وجود بیش از ۲۲۵ بقعه متبرکه تاریخی ،مذهبی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد و وجود حرم مطهر حضرت بی بی حکیمه(س) دختر امام هفتم شیعیان در شهرستان گچساران را فرصتی بی بدیل و استثنایی برای توسعه گردشگری مذهبی در استان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه به مقوله مهم گردشگری باید از زوایای مختلف نگاه کرد گفت: اول باید زیر ساخت های لازم برای امر گرشگری ایجاد کرد که با توجه به نوع وظیفه وکارکرد مسئولیت متولیان امر گردشگری، همت زیادی را در این زمینه می طلبد تا از بسترهای لازمه رفاهی و تفریحی برخوردار باشیم.

جنتی‌پور افزود : در بعد دیگر مقوله گردشگری باید با انجام فعالیت های تبلیغاتی و جذب گرشگر و توانایی استفاده بهینه از گردشگر، با فرض وجود امکانات رفاهی– تفریحی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد و وجود پتانسیل های ناب در اکوتوریسم، گردشگری منابع انسانی، روستاها، گردشگری منابع تاریخی ومذهبی و…تلاش کنیم این استان را به قطب نخست گردشگری در کشور تبدیل کنیم .

وی یکی از محورهای توسعه استان کهگیلویه وبویراحمد را بخش گردشگری دانست وگفت: در کنار اماکن زیارتی وتفریحی ایجاد کمپینگ های گردشگری، نمایشگاه های بزرگ فرهنگی و رفاهی، جشنواره های مختلف فرهنگی- اجتماعی و … می تواند توسعه و رونق گردشگری در استان را به شکل واقعی معنا ببخشد.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه وبویراحمد با انتقاد از برخی نارسایی ها در استفاده بهینه از ظرفیتهای گردشگری در استان گفت: در استانی که نه صنعتی است و نه به شکل واقعی توسعه یافته است دست اندرکاران ومسئولان استان باید آستین همت را برای رونق گردشگری بالا بزنند.

جنتی‌پور یادآور شد: اگر نگاهی اجمالی به کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس در درآمد زایی از گردشگری، این صنعت بی دود وپاک ، بیاندازیم متوجه خواهیم شد وافسوس خواهیم خورد که از این صنعت چه استفاده هایی می‌کنند.

وی افزود: خداوند متعال مواهب طبیعی و مذهبی را در اختیار ما قرار داده است و در یک استان انواع پتانسیل های گردشگری حاضر وآماده است که نباید دست روی دست بگذاریم بلکه باید نگاهی عالمانه به این صنعت داشته باشیم.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان افزود: در میان انواع گردشگری، گردشگری مذهبی نیز از پتانسل های کم نظیراستان کهگیلویه و بویراحمد در ایجاد اشتغال ثابت و توسعه پایدار استان است.

جنتی پور بزرگترین مظهر تمدن شیعی در کهگیلویه و بویراحمد یعنی وجود آستانه مطهر خواهر امام رضا(ع) در استان را فرصتی کم نظیر برای توسعه صنعت گردشگری مذهبی دانست و گفت: برای معرفی این حرم مطهر که سالانه پذیرای میلیونها زائر از اقصی نقاط دنیا و ایران است تاکنون یک کنگره ملی که باید اذعان داشت به خوبی برگزار شد و دست مریزاد دارد، بسنده کرده ایم که کافی نیست و باید در این زمینه تلاش بیشتری کنند.

وی با اشاره به اینکه کهگیلویه وبویراحمد استان ثروتمندی در امر گردشگری و صنعت توریسم است که ثروت‌های آن بکر و دست نخورده باقی مانده است خاطرنشان کرد: فعال شدن رونق صنعت گردشگری به ویژه گردشگری مذهبی نیاز به همت مسئولان بخش دولتی و خصوصی در توسعه و معرفی و تقویت این صنعت دارد تا در آینده‌ای نه چندان دور قطب نخست گردشگری مذهبی در جنوب کشور باشیم.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه وبویراحمد در پایان از فعالیت های هئیت امناء حرم مطهر و عوامل اجرایی امام زادگان در سراسر استان که در ایام نوروز و طرح آرامش بهاری بستر و فضا را برای زائران عزیز و گردشگران فراهم کرده و فعالیت در خور توجهی داشته‌اند تقدیر و تشکر کرد.

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
خبرهای جدید از جنگ ایران و اسرائیل : درخواست از مردم برای به...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری