فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کهگیلویه و بویراحمد پذیرای بیش از ۸۱۵ هزار نفر در تعطیلات نوروزی

فصلی نو ، مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از اول تعطیلات نوروزی تا دهمین روز از فروردین ۹۸ حدود ۸۱۵ هزار و ۶۰۳ نفر از جاذبه‌ها و مناطق گردشگری استان دیدن کردند....

modir
فروردین ۱۱, ۱۳۹۸
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از اول تعطیلات نوروزی تا دهمین روز از فروردین ۹۸ حدود ۸۱۵ هزار و ۶۰۳ نفر از جاذبه‌ها و مناطق گردشگری استان دیدن کردند.

محمود باقری روز یکشنبه در گفت و گو با فصلی نو ،اظهار داشت: در روز دهم فروردین ماه ۴۱ هزار و ۱۸۷ نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد اقامت و اسکان داشته‌اند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد بازدید کننده از آثار و جاذبه‌های کهگیلویه و بویراحمد ۸۱هزار و ۵۵۵ نفر بوده است.

باقری گزارشی از اسکان گردشگران از استان از روز نخست تعطیلات تا پایان دهم فروردین ارائه داده که بر اساس آن تعداد اسکان یافتگان در استان ۶۲۷ هزار و ۶۲۵ نفر بوده است.

IMG 20250423 132012 scaled

به گفته باقری از ۲۸ اسفند تا ۱۳ فروردین سال ۹۷ یک میلیون و ۸۰ هزار و ۵۵۳ نفر اقامت‌ کننده، یک میلیون و ۸۴۳ هزار و ۱۳۴ نفر بازدید کننده در استان ثبت شد.

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بارش های سامانه اخیر بر کاهش تعداد گردشگران از این استان تاثیر زیادی داشت که هم اینک با پایدار شدن شرایط آب و هوایی شمار گردشگران رشد قابل توجهی یافته است.

وی ابراز داشت: پربازدید ترین جاذبه های گردشگری استان در دهمین روز فروردین بی بی حکیمه پنج هزار، امامزاده سید محمود چهار و ۶۰۰ نفر و چشمه بلقیس سه هزار و ۷۰۰نفر و شلال دان سه هزار و ۲۰۰ نفر بوده اند.

باقری گفت: همچنین آماز بازدید های نوروزی تا امروز ۸۰۰ مورد بوده است.

استان زیبای کهگیلویه وبویراحمد با داشتن چشمه ها و تفرجگاه های بکر، آبشارهای زیبا، رودخانه های خروشان همراه با مناظر بدیع گردشگری اینک پذیرای خیل مسافران نوروزی است.

دریاچه های طبیعی،پوشش جنگلی درختان سرسبز بلوط و رایحه خوش بوته های کوهساران، جلوه ای دیگر از طبیعت سحرانگیز و رویایی را در خود به نمایش گذاشته است.

کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۸۰ تفرجگاه طبیعی، حدود ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، ۷۵۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران نوروزی خواهد بود.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری