فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

اسکان ۱۹۹ هزار مسافر نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد که از ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ تا پایان تعطیلات نوروزی، ۱۹۹ هزار و ۹۵۵ نفر در اماکن اقامتی این استان اسکان یافته‌اند و ۳۹۴ هزار و ۵۹۵ نفر از جاذبه‌های گردشگری بازدید کرده‌اند.
modir
فروردین ۱۵, ۱۴۰۴
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد که از ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ تا پایان تعطیلات نوروزی، ۱۹۹ هزار و ۹۵۵ نفر در اماکن اقامتی این استان اسکان یافته‌اند و ۳۹۴ هزار و ۵۹۵ نفر از جاذبه‌های گردشگری بازدید کرده‌اند.

به گزارش فصل جنوب ، سید مجتبی امیرحسینی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران  اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد با طبیعت بکر و جاذبه‌های متنوع گردشگری، یکی از مقاصد پرطرفدار مسافران نوروزی بوده و در این ایام میزبان گردشگران بسیاری از سراسر کشور بوده است.

وی افزود: دشتک دیل گچساران، غار ده‌شیخ پاتاوه، تنگ ماغر بهمئی، چشمه بلقیس چرام، آبشار کمردوغ کهگیلویه، آبشار یاسوج، روستای کریک، زیارتگاه بی‌بی حکیمه (س) گچساران و منطقه گردشگری شلالدون باشت از مهم‌ترین مقاصد مورد استقبال گردشگران در این مدت بوده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت گردشگری در رونق اقتصادی و توسعه پایدار استان، تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران، افزایش ظرفیت‌های اقامتی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری از اولویت‌های این اداره‌کل است.

امیرحسینی همچنین بر ضرورت حفظ و صیانت از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی استان تأکید کرد و از همکاری مردم و مسئولان محلی در این زمینه قدردانی کرد.

اخبار مرتبط

هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد
۴۹ اتاق هنر برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری