فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کیوان آشنا : تا من رئیس شورا هستم خبری از استضاح شهردار نیست – اکبری: هر روز می شود شهردار را استضاح کرد – حرکت های زیگزاگی احمدی کیش در شورای شهر یاسوج

فصلی نو - در آخرین روزهای سال جاری جلسه شورای شهر یاسوج که بنا به گفته کیوان آشنا در ابتدای جلسه  تحت عنوان فوق العاده آخرین جلسه در سال جاری اعلام شد بدلیل برخی از از تنش ها بین اعضا ، اخرین جلسه به...

modir
اسفند ۲۶, ۱۴۰۱
چاپ
9 دیدگاه ها

فصلی نو – در آخرین روزهای سال جاری جلسه شورای شهر یاسوج که بنا به گفته کیوان آشنا در ابتدای جلسه  تحت عنوان فوق العاده آخرین جلسه در سال جاری اعلام شد بدلیل برخی از از تنش ها بین اعضا ، اخرین جلسه به روزهای آینده قبل از پایان سال موکول شد .

به گزارش فصل جنوب ، رئیس شورای شهر یاسوج در ابتدای جلسه ضمن تبریک سال جدید به مشکلات پیرامون سدهای ورودی و خروجی استان اشاره کرد و گفت : بحثی که چندین سال در جامعه استان مطرح است که ممکن است خودجوش باشد احداث سدها در استان است .

کیوان آشنا از گفت و گوی خود با استاندار پیرامون مشکلات احتمالی در خصوص احداث سد اشاره کرد و افزود : صحبت هایی با آقای استاندار و مدیران مربوطه طی هفته قبل داشتیم لازم دانستیم در خصوص سد های ورودی و خروجی استان که تبعات آن دامنگیر استان و شهر یاسوج می شود مواردی را مطرح کنیم .

آشنا ادامه داد : در جریان هستیم بخش عمده ای از آب شرب شهر از منطقه آبشار حوزه سر گچینه دشتروم تامین می شود احداث سدها در کاهش میزان آب این سفره ها بی تاثیر نیست به همین دلیل  مکاتبات با مدیران آب منطقه ای ، محیط زیست و منابع طبیعی  داشتیم که مقرر شد در اولین جلسه بعد از سال جدید با دعوت از نمایندگان این دستگاه ها به شورای شهر موارد را بررسی کنیم.

وی اضافه کرد: زیرآب رفتن بخش اعظمی از اراضی منطقه بویراحمد ،کم بارشی و گرم شدن هوا از جمله احتمالاتی است  که امکان دارد  با احداث سد ها در زندگی مردم تاثیر منفی بگذارد .

وی گفت : در جلسه امروز خانم جمشیدی از مالی شهرداری جهت بررسی متمم بودجه در راستای حل مشکلات موجود در دریافت ها و پرداخت های پایان سال در جلسه حضور دارد که انتظار همکاری از دوستان داریم .

 

سید هدایت اکبری  دیگر عضو شورا  به نامه شورایشهر در دور چهارم به استاندار در خصوص احداث سد و بررسی مشکلات خبر داد و افزود : در دور چهارم  شورای شهر نامه ا ی به استاندار وقت جناب آقای خادم ارسال  و اعلام کردیم که برنامه های در دست تدوین است برای سد تنگ سرخ که باتوجه به اینکه مشکلات آب از سال ۱۴۲۰ به حد بحران می رسد انتظار داریم در این خصوص تجدید نظر شود که متاسفانه ترتیپ اثری داده نشد .

اکبری ادامه داد : اعلام می کنند سد تنگ سرخ ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در حالی که هنوز پول مالکین باغات اطراف آن را ندادند در رابطه با بحث حقوق کارگران شهرداری  چه دلیلی دارد  کارگران حکم دادگاه دریافت کردند اما پیمانکار از پرداخت مطالبات آنان خودداری می کند  چرا حقوق ۵۰ نفر را دادند ولی برای بقیه   پرداخت نکرده اند و گفته اند بروید شکایت کنید.

اکبری در خصوص بررسی متمم بودجه و اظهارات جمشیدی از مالی شهرداری گفت : شما این همه وقت نیاورده اید روز ۲۴ اسفند آورده اید فرض کنید ما هم مصوب کردیم وقتی کمیسیون تطبیق که باید تایید کند جلسهای نداشته باشد چه باید کرد .

هدایت امیری گفت : اصلا بحث متمم بودجه در کار نبوده است شما متمم اورده اید بدون مطالعه و زمان در دستور کار قرار گرفته است .

دانشی گفت : تاکنون چندین مورد بوده است که دوستان در آخرین لحظات تحت عنوان فوری فوتی به شورا آورده می شود و دوستان انتظار تایید دارند ما عملا امسال بدلیل نزدیک بودن به روزهای انتهایی امکان مصوبه نداریم این جلسه برای متمم نبوده است اما انگار باید بدون آگاهی امضا کنیم .

وی گفت : برای کمیسیون تطبیق  فرماندار یک بسیجی انقلابی پای کار است شک ندارم ایشان برای مردم حاضر است حتی روز عید هم جلسه برگزار کند .

کیوان آشنا گفت : ما نماینده مردم هستیم از بین ۱۴۰ نفر انتخاب شدیم کسی هم از ما دعوت نکرد اما ما کاندید شدیم و وظیفه داریم برای مردم ،شهر و شهروندان وقت بگذاریم تا انتهای سال هم چند روزی وقت داریم لذا تا آن زمان با برگزاری جلسات روزانه متمم را بررسی می کنیم تا کار مردم روی زمین نماند .

 

سید هدایت اکبری گفت : این چه مردمی است که برای ۱ و نیم میلیون تومان مغازه آنها را می بندیم .

آشنا گفت : به هرحال قانون است و همه ما و شهروندان در برابر قانون مسئولیت داریم .

هدایت امیری گفت : کجای قانون گفته است نیوجرسی جلوی مغازه مردم بگذارند .

احمدی کیش گفت : علیرغم اینکه متمم بودجه را خیلی دیر آورده اند اما ما حاضر هستیم برای حل مشکلات مردم یک جلسه برگزار کنیم .

در این جلسه آشنا تاکید کرد: رسما دعوت می کنم که در روزهای آتی تا پایان سال جهت بررسی متمم بودجه حضور پیدا کنید .

دانشی گفت : همین تک جلسه ای که روز یکشنبه برای بررسی متمم بودجه برگزار کنیم شهردار باید جهت پاسخگویی حضور پیدا کند .

آشنا گفت: نیازی به حضور شهردار نیست

دانشی گفت : باور کنید یا شورا تشکیل نمی شود یا بدون حضور شهردار استیضاح مصوب می کنیم شهردار حق امضا ندارد .

آشنا گفت : تا من رئیس شورا هستم از استیضاح شهردار خبری نیست .

اکبری گفت : هر روز می شود شهردار را استضاح کرد .

اکبری گفت : اگر قانون اجازه داده است که شهردار تا ۶ ماه دیگر حاضر به پاسخگویی نباشد شما درست گفته اید .

آشنا گفت : پاسخگو نه استیضاح هر لحظه ای دوستان سوال درست داشته باشند دعوت می کنیم  اما تا ۶ ماه می تواند پاسخگو نباشد .

امیری گفت : اگر سوالات ما به شهردار همان قبلی ها باشد درست است اما اگر سوال جدید باشد باید پاسخگو  باشد .

در این لحظه ۵ نفر از اعضای  شورا به اسامی اکبری ، امیری ، احمدی کیش ، داتشی و عباس نژاد جلسه را ترک کردند که فقط آشنا و جاودانه در اتاق حاضر بودند .

کیوان آشنا به خبرنگاران گفت : متمم بودجه شامل پروژه های عمرانی ، پرداخت حقوق کارگران بخشی از آن است که ما میبایست آن را تطلیف و تنظیم کنیم تا شهرداری بتواند به وظایف خود عمل کند .

رئیس شورای شهر اضافه گفت: دوستان جلسه را به بهانه عدم مطالعه ترک کردند می شود تا پایان سال کار کرد ۳۶۰ روز سال اگر اطلاع از دفترچه بودجه کسب نکردند دیگر کسب نخواهند کرد .

در این جلسه جهت انتخاب نماینده شورا در کمیسیون های مختلف شهرداری رای گیری شد که همراهی احمدی کیش  که پیش از این همراه موافقین شهردار و از طیف اقلیت شورا بود ، با طیف اکثریت در رای گیری جالب توجه بود (احمدی کیش در زمان ترک جلسه نیز اعضای اکثریت شورا که شامل عباس نژاد ، اکبری ، امیری و دانشی بودند را  یاری کرد)

نتیجه انتخابات نماینده کمیسیون های شهرداری به شرح ذیل است :

برای سازمان فضای سبز سید هدایت اکبری با کسب اکثریت مطلق آرا ۷ رای انتخاب شد .

سازمان عمران را امیری و جاودانه کاندید شدند که جاودانه و آشنا موافق جاودانه و ۵ نفر دیگر رای به هدایت امیری دادند .

فرشید احمدی کیش و کیوان آشنا برای سازمان حمل و نقل کاندید شدند که آشنا گفت تخصص من ذر این حوزه است اما احمدی کیش ۵ رای کسب کرد و آشنا علاوه بر خود فقط موفق به جذب رای ایمان جاودانه شد .

نتیجه انتخابات نماینده شورا در سازمان پسماند با نامزدی عباس نژاد و آشنا ،طبق معمول آشنا و جاودانه در برابر ۵ رای برای عباس نژاد مغلوب شدند و عباس نژاد برگزیده شد .

برای سازمان آتش نشانی دانشی با ۵ رای انتخاب شد .

برای آرامستان ها هم آشنا جاودانه را معرفی کرد .

و برای فاوا نیز آشنا اعلام آمادگی کرد .

در همین ارتباط بخوانید

کیوان آشنا رئیس شورای شهر یاسوج شد

 

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
آتش سوزی جنگل‌های یاسوج مهار و خاموش شد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

9 دیدگاه ها

  1. دلتا گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۳:۵۹ ق٫ظ

    جناب آشنا
    شاید الآن به خاطر رایی که در انتخابات بی رمق سال ۱۴۰۰ آورده اید!!!! خوشحال و سرخوش باشید و اسب قدرت و غرورتان سرکش و تند می تازد!!!

    اما روزی به خاطر این اظهارات نسنجیده و نپخته که ناشی از کم تجربگی و ناکارآمدی است در پیشگاه مرپم بویراحمد بسیار نادم و پشیمان خواهید شد

    پاسخ
  2. نظری گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۶:۵۰ ق٫ظ

    بی خاصیت ترین و مفت خور ترین شورا و شهردار در شهر ماست
    غیر از جدال و جر و بحث هیچ خیری شهر و مردم از آنها ندیدند
    خدا از شما نگذرد ک….

    پاسخ
  3. یاسوج بیچاره گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۷:۴۷ ق٫ظ

    خدا لعنت کند افرادی رو که با آوردن این شهردار این بلا رو سر این شهر آوردن

    پاسخ
  4. سعید گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۲ ب٫ظ

    سلام عرض ادب
    برادر عزیز که می فرمایید تا در این جایگاه قراردادی خبر از استیضاح شهردار نیست لازم است که یه خیزش کلی هم علیه جنابعالی و دیگر اعضای شورا که تاکنون اجازه ندادید شهردار استیضاح بشه شود و قطعا ارزش و منش خودت را با این حرفت پیش مردم خیلی ،خیلی ازدست دادی ،پس اگر فکر و ایده بهتری برای شهر یاسوج و این همه فضاحتی که از ناحیه شهردار بوجود آمده داری بسم الله دست بکار شو تا وضع ازاین که هست بهتر شود ..

    پاسخ
  5. مارگون گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۱۲:۵۸ ب٫ظ

    خدا شاهد اگر قدرت داشتمی هر ۷ عضو شورای و شهردار باهم مینداختم توی خیلخ فارس تا کوسه میخوردشون

    پاسخ
  6. فرشید گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۱:۰۲ ب٫ظ

    خدا لعنت کن ادمهای دو رو و دو پوست که دو جانبه کار مکنن فکر میکنه زرنگ هم تامرادی داشته باشه ام تیرتاجی ، تیرتاجی ها نگاه هم بهت نمیکنن حالا فقط برای اینکه توسط تو شهردار بزنن دورت میگیرند این داشته باش ببین کی سرت میخوره به دیوار

    پاسخ
  7. مارگون گفت:
    اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ در ۳:۰۱ ب٫ظ

    شما نگران خوردن سر کسی به دیوار نباش عزیزم. نفع شورایی شخص مورد نظر شما فقط به مقدم رسید و بس پس نگران از دست دادن چیزی نیست

    پاسخ
  8. دردمند گفت:
    اسفند ۲۷, ۱۴۰۱ در ۵:۱۰ ق٫ظ

    تمامممممم
    احمدی کیش سرعقل آمد شهردار استیضاح میشه
    جاودانه و آشنا چرا اصرار به ماندن شهردار میکنن

    پاسخ
  9. شهرداری گفت:
    اسفند ۲۷, ۱۴۰۱ در ۵:۰۹ ب٫ظ

    ماندن مقدم یعنی نابودی کامل شهر و شهرداری تا دیر نشده این شهردار ضعیف و ناتوان رو عوض کنید وه الا مردم درب شورا رو گل میگیرند و‌پلمپ می کنند

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری