فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

یادداشتی از عنایت نصیری -وکیل زاگرس

وکیلی نشان داد که ذره ای از دفاع در برابر حقوق مردم عدول نخواهد کرد.او وکیل الرعایای زاگرس نشینان لقب گرفت.

modir
اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو- عنایت نصیری

فصلی نو- عنایت نصیری

کم کم به روزهای پایانی مجلس نزدیک میشویم. فارغ از هر نتیجه ای که اثرات این مجلس داشت و مورد قضاوت عموم موکلین قرار خواهد گرفت، شناساندن چهره هایی جدید که گفتمانی نو ظهور را در عرصه وکالت مردم به نمایش گذاشتند از نتایج در خور توجه این دوره از مجلس بود. برای مردم لر جنوب کشور حضور یک وکیل روزنامه نگار در راس هیات رئیسه مجلس آن هم در میان افراد نامدار لیست های مختلف یک فرصت خاص تاریخی بود.دکتر محمدعلی وکیلی اگرچه از حوزه تهران برگزیده شده بود که این خود نشان از مقبولیت خاص او داشت، اما در طول دوران وکالتش گویی وکیل مردم تهران به اضافه زاگرس نشینان بود.صداقت لری و صراحت لهجه در بیان بسیاری از دردها در کمتر زمانی او را یکی از پایه های ثابت مناظرات سیاسی اجتماعی نمود.حضور وکیلی تنها مختص به خودش نبود. بسیاری از فرزندان قوم لر و جنوب به واسطه تلاش او در مدیریت کشور نقش خود را احیا نمودند، نقشی که سالها فراموش شده بود.او در کنار وکالت مردم از نقش و رسالت اجتماعی و حرفه ای خود در روزنامه نگاری نیز غافل نبود.وکیلی در این سالها روزهای شلوغی داشت بی آنکه بخواهد در فضای مجازی تبلیغات کند.او مرد فضای واقعی بوده و هست.وکیلی نشان داد که ذره ای از دفاع در برابر حقوق مردم عدول نخواهد کرد.او وکیل الرعایای زاگرس نشینان لقب گرفت.



اخبار مرتبط

۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
به قلم منوچهر حسن زاده -آن‌گاه که وطن در خطر باشد، دیگر نه...
به قلم مهران محرابی دولت آباد – این بار پایان قوم یهود خواهد...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
بحران دارو : بدهی بیمه‌ها جان بیماران را تهدید می‌کند
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری