فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

واکنش عظیم شفیعی نژاد به خرید کارخانه سنگ شکن:خرید این کارخانه با قیمت اعلام شده ظلم به شهروندان است

فصلی نو، با وجود گذشت چند روز از تصویب خرید کارخانه سنگ شکن و آسفالت شهرداری یاسوج توسط اعضای شورای شهر یاسوج هنوز این بحث فروکش نکرده و پیامد آن واکنش های افراد مختلف به خرید سنگ شکن بوده است. به...

modir
آبان ۶, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،

با وجود گذشت چند روز از تصویب خرید کارخانه سنگ شکن و آسفالت شهرداری یاسوج توسط اعضای شورای شهر یاسوج هنوز این بحث فروکش نکرده و پیامد آن واکنش های افراد مختلف به خرید سنگ شکن بوده است.

به گزارش فصلی نو،یکی از با سابقه ترین کارخانه داران سنگ شکن و آسفالت در شهرستان بویراحمد “عظیم شفیعی نژاد”است که با فصلی نو تماس گرفت و گفت:اینجانب سرمایه گذار استان با توجه به مشارکت ۱۷۰ میلیارد ریالی که در جایگاه سینما بنا نهاده ام و همیشه احساس کرده ام چون این سینما متعلق به مردم و خواست عمومی آنهاست بنابراین همین کارخانه سنگ شکن و آسفالت هم متعلق به مردم است و سرماه آنانست.

سرمایه گذار بویراحمدی با اعلام اینکه در معاملات شهرداری بیت المال نقشی ندارد و مهمترین جایگاه حقوق مردم است بیان کرد:با توجه به تجربه بالا در تولید قصد تخریب فروشنده این کارخانه که همکارم در این زمینه هستند را ندارم ،اما شهردار محترم یاسوج و اعضای شورای این شهر بجای اینکه مطالبات کارگران و کارمندان شهرداری انباشته شده است این پول در آن بخش خرید و با دریافت تسهیلات و یا هم از طریق واگذاری زمین در این زمینه اقدام نماید.

عظیم شفیعی نژاد با خطاب قرار دادن اعضای شورای شهر گفت:اعضای شورای شهر نمایندگان مردم هستند برای اخذ مطالبات آنها پس اگر خود را مقابل رای مردم مسئول می دانند از خرید کارخانه ممانعت بعمل بیاورند و نگذارند حقوق آنها نادیده گرفته شود و توصیه من به کارخانه داران سنگ شکن و آسفالت اینست که چنانچه تجربه کافی ندارند به خودشان اجازه ندهند که قیمت غیرکارشناسی بدهند و با این عمل خود به خریدار و یا هم فروشنده ظلم کنند.

شفیعی نژاد افزود:قیمت تمام شده کارخانه من که یکی از بزرگترین کارخانجات در سطح استان می باشد و با توجه به تولید ۴۵۰۰ تن در روز در دو خط تولیدو اینکه هنوز نصب و راه اندازی نشده است ،یک میلیارد تومان بوده است و کیفیت به مراتب بهتر و بالاتری نسبت به کارخانه خریداری شده توسط شهرداری یاسوج دارد و خرید این کارخانه با قیمت اعلام شده ظلم مضاعفی به شهرواندان تلقی می شود.

وی گفت:کسانی که با سایت شما تماس گرفته اند و قیمت ۵ یا ۶ میلیارد تومان را برای کارخانه خریداری شده اعلام کرده اند نظر شخصی خودشان را اعلام کرده اند و با این عمل قصد دارند ذهن مردم را منحرف کنند و من به عنوان با سابقه ترین کارخانه دار در این زمینه که عضو خانه معدن استان نیز می باشم از استاندار ،فرماندار و شهرار تقاضا دارم برای احقاق حق مردم مکانی را در اختیار شهرداری قرار دهند تا به واسطه وام هایی که هیات محترم دولت به استان واگذار کرده است شهرداری بتواند با خیال راحت در این حوزه صاحب کارخانه شود.

عظیم شفیعی نژاد با اشاره به ینکه کارخانجات واقع در دلی بجک صرفا برای روستاهای همجوار آن بخش بنا شده است تصریح کرد: خرید کارخانه در دلی بجک هم بار ترافیکی به دنبال خواهد داشت و هم با توجه به دوری راه و وجود فصل سرما برای شهرداری ضرر دهی خواهد داشت.

شفیعی نژاد اعلام کرد: اینجانب اعلام می کنم که حاضر هستم مشابه همین کارخانه را و حتی با کیفیت بهتر را که از کارخانه سیمان خریداری کرده ام و هنوز نصب و راه اندازی نشده است ،ظرف ۶ ماه و با مسافت کمتر با ۵۰۰ میلیون تومان نقد و ۱ میلیارد تومان به صورت تسهیلات یکساله و یا هم دریافت ملک در اختیار شهرداری قرار دهم که چنانچه شهرداری به دنبال منافع خود و شهروندان باشد شرایطی که من اعلام کردم به مراتب بهتر و راحت تر خواهد بود.

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری