فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

عذرخواهی ،حمید طاهری بویراحمدی از آیت الله جنتی

فصلی نو، پس از اینکه بحث های زیادی پیرامون تغییر نام استان بین مخالفان و موافقان پیش آمد و در یکی از یادداشت های حمید طاهری بویراحمدی که در فصلی نو منتشر گردید ،حمید طاهری بویراحمدی در گفت و گو با...

modir
آذر ۲۳, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،

پس از اینکه بحث های زیادی پیرامون تغییر نام استان بین مخالفان و موافقان پیش آمد و در یکی از یادداشت های حمید طاهری بویراحمدی که در فصلی نو منتشر گردید ،حمید طاهری بویراحمدی در گفت و گو با فصلی نو توضیحاتی داد که در ذیل می خوانید.

حمید طاهری به فصلی نو گفت:در جوابیه اینجانب به اقای غلامرضا تاج گردون که در فضای مجازی  و رسانه ها منتشر گردید مطلبی در مورد شناخت حضرت ایت الله جنتی دبیر محترم شورای نگهبان از بهرام تاجگردون در رابطه با اعدام منصورخان باشتی عنوان گردید که متاسفانه موجبات سوء تفاهم در میان اذهان عمومی را ایجاد نموده است .

طاهری عنوان کرد:برداشت ها از یادداشت من به گونه ای که برخی تصور کرده اند که رد صلاحیت آقای بهرام تاجگردون در رابطه با این موضوع است و این در حالیست که  مطلقا چنین تصوری اشتباه بوده و منظور اینجانب صرفا اشاره ای تاریخی نسبت به این موضوع و ناظر به شناخت اطلاع حضرت آیت الله جنتی از حوادث آن دوره تاریخی و آقای بهرام تاجگردون بوده است .

وی در ادامه به دلایل رد صلاحیت بهرام تاجگردون اشاره کرد و اذعان داشت: رد صلاحیت آقای بهرام تاجگردون برای انتخابات دوره پنجم مجلس شورای اسلامی بر اساس مستندات قانونی بوده است ، به هر حال شاید قصور بنده در نحوه بیان مطالب و تقارن نام حضرت ایت الله جنتی با موضوع رد صلاحیت آقای بهرام تاجگردون در جوابیه مذکور شائبه چنین برداشتی را در اذهان عمومی کرده باشد .

طاهری ادامه داد:اینجانب ضمن پوزش از دبیر شورای نگهبان و همچنین نهاد محترم شورای نگهبان اذعان دارم که تائید و یا رد صلاحیت کاندیدهای انتخاباتی در شورای نگهبان بر اساس ادله و مستندات قانونی و صرف نظر از هرگونه جناح بندی سیاسی و منافع شخصی و گروهی صورت می پذیرد .

 

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری