فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

استاندار کهگیلویه و بویراحمد،رطب خورده ای که منع رطب می کند

فصلی نو- زریر حجتی شائبه استخدام‌های غیرقانونی، فضای استان را تحت الشعاع قرار داده و مطالبه افکار عمومی منجر به دستور مسئولانه مقام ارشد استان در رسیدگی فوری به این موضوع شد. براساس اخبار درز شده،...

modir
آذر ۲۳, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو- زریر حجتی

شائبه استخدام‌های غیرقانونی، فضای استان را تحت الشعاع قرار داده و مطالبه افکار عمومی منجر به دستور مسئولانه مقام ارشد استان در رسیدگی فوری به این موضوع شد.

براساس اخبار درز شده، دستگاه‌های مختلفی در حوزه‌های سیاسی، بازرسی، امنیتی و نظارتی، درگیر بررسی و کشف صحت و سقم این بحث جنجال برانگیز گردیده‌اند که جای تقدیر دارد. زیرا اطلاع رسانی رسانه‌ها و یا واکنش مثبت مسئولان چنانچه با انگیزه اصلاح امور جامعه باشد در این صورت رضایت خداوند و مردم را در پی خواهد داشت.

اینک با آغاز فاز جدید، رسانه‌های مدعی استخدام‌های غیرقانونی و همچنین مدیران مورد اتهام هر یک در پی اثبات ادعای خود و یا اثبات مطالب خلاف واقع هستند و نباید تعبیر وارونه به هدفمندی کارکرد رسانه و تلقی تخریب دولت را نمود که شعار دولت تدبیر و امید، راستگویی و صداقت بوده و با این فرض شفاف سازی نیز منافع دولت را تأمین می‌کند.
نه رسانه‌ها باید در پی روتوش کار خویش باشند و نه مدیران محترم، زیرا هر کس در عرصه‌ای رسالتی خاص بعهده داشته و عدول یا کوتاهی از آن خیانت به نظام و مردم قلمداد می‌شود.
نه رسانه‌ها باید در پی انتقام گیری و عیب جویی با خبرهای غیرواقعی باشند و نه مدیران به پنهان کاری و کتمان واقعیات بپردازند. رعایت تقوا، امانت داری و شهامت اخلاقی به بیان کیفیت موضوع در هر چرخه‌ای عین رسالت مدیران و رسانه هاست.
اخبار افواهی حکایت از آن دارد که مدیران متهم به قوم گرایی توسط مقام ارشد استان فراخوانده شده‌اند که در صورت صحت استخدام‌های غیرقانونی، استعفا دهند و در غیراینصورت تمام قد و سربلند ایستاده و از رسانه‌هایی که احیاناً نشر اکاذیب کرده‌اند، شکایت کنند.

اگر این اقدام مقام ارشد استان محض رضای خدا و اصلاح امور باشد، ستودنی است اما متأسفانه خود وی نیز از بدو مسئولیت در مظان اتهام افکار عمومی و بویژه جریان حامی خویش از باب انتصابات قومی و ترجیح نیروهای طیف مخالف به جریان دولت در گستره طایفه گرایی قرار گرفته است.

چنانچه شایعه جذب برادر تنی این مقام محترم در حوزه آبفای شهری یا … خارج از آزمون نیز صحت داشته، دیگر امر و نهی وی مفید فایده نخواهد بود زیرا رطب خورده نمی‌تواند منع رطب کند و افکار عمومی نیز وی را نخواهد بخشید که به مصداق آیه شریفه قرآن مصداق «لم تقولون مالا تفعلون» است که خشم خدا را در پی دارد.

خادمی

اخبار مرتبط

۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
به قلم منوچهر حسن زاده -آن‌گاه که وطن در خطر باشد، دیگر نه...
به قلم مهران محرابی دولت آباد – این بار پایان قوم یهود خواهد...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
بحران دارو : بدهی بیمه‌ها جان بیماران را تهدید می‌کند
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری