فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

بانک تجارت ،برای اولین بار در کشور سامانه خدمات بانکی به نابینایان را در یاسوج راه اندازی کرد

این سامانه بمنظور رفاه،آسایش و امنیت نابینایان جهت اموربانکی طراحی شده است که آموزش کار با این سامانه توسط بانک تجارت ،بصورت رایگان انجام می...

modir
بهمن ۱۹, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،

برای نخستین بار در کشور و همزمان با استان های خراسان رضوی ، تهران،مراسم رونمایی از سامانه خدمات بانکی ویژه نابینایان در بانک تجارت شعبه امام خمینی یاسوج با حضور مدیر ، معاونان شعب بانک  و همچنین مدیران شعب این بانک در یاسوج برگزار شد.

به گزارش فصلی نو،مدیر شعب بانک تجارت استان ،ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به مردم، گفت:از این سامانه برای اولین بار در دهه مبارک فجر و همزمان در ۳ استان کشور برای خدمات دهی بانکی مناسب به نابینایان عزیز در یاسوج رونمایی می شود.

محسن ده محسنی در ادامه بیان کرد:خوشحال هستیم در زمینه ارائه خدمات بانکی به نابینایان عزیز پیشقدم هستیم و امیدواریم ، بخشی از مشکلاتی که پیش از این گریبان گیر این عزیزان بود مرتفع گردد.

ده محسنی اضافه کرد:جا دارد در همین جا از زحمات و همکاری جناب آقای مقدم مدیر عامل محترم ، قائم مقام ایشان جناب آقای حق وردی و همچنین جناب کاظم پور مدیر روابط عمومی بانک تجارت ایران به دلیل همکاری ها و مساعدت فراوان در زمینه رونمایی از این سامانه و دیگر زحمات آنان تشکر و قدردانی نمایم.

بر اساس این گزارش ،یکی از نابینایان استان ضمن تشکر از مدیر عامل بانک تجارت ایران، توضیحاتی در ارتباط با نحوه کارکرد این سامانه و چگونگی دریافت و پرداخت وجه ،ارائه داد .

خسروی با بیان اینکه اگر این سامانه در بین نابینایان بدرستی جا بیفتد اتفاق عظیمی برای نابینایان رخ خواهد داد ،پیشنهاد داد:سامانه ویژه نابینایان بسیاری از مشکلات بانکی این قشر را مرتفع خواهد کرد و پیشنهاد می شود،بستری فراهم شود تا پرداخت اقساط تسهیلات نابینایان با این سامانه انجام شود.

این نابینا در ادامه افزود:متاسفانه بسیاری از نابینایان استان با خط بریل و کارکرد این سامانه آشنایی ندارند ،که تقاضا داریم بانک تجارت جهت آموزش نابینایان ،همکاری نماید.

مدیر شعب بانک تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد نیز جهت آموزش  و ارائه سرویس ایاب و ذهاب به نابینایان استان قول مساعد داد.

در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه خدمات بانکی ویژه نابینایان ،رئیس حوزه حراست بانک تجارت به خبرنگاران گفت:با توجه به گسترش روزافزون،موضوعاتی از قبیل کلاهبرداری و سواستفاده افراد سود جو ،خصوصا از بستر شبکه بانکی راه اندازی سامانه بانکی نابینایان در سطح شعب بانکی می تواند  به ارتقاء سطح امنیت و صیانت از اموال و دارایی های عزیزان روشندل در سطح جامعه کمک شایانی کند.

غلام مهدی فر ادامه داد:این احتمال وجود دارد این عزیزان بعضا بهنگام انجام خدمات بانکی  ناآگاهانه در دام افراد سود جو قرار گرفتار شوند که استفاده از این سامانه توسط نابینایان عزیز امنیت فراوانی برای اموال آنان ایجاد می کند

DSC 0777 1600x1200 1 DSC 0781 1600x1200 photo 2017 02 07 14 11 46 DSC 0745 1600x1200 1 DSC 0765 1600x1200 DSC 0773 1600x1200 1

 

 

 

 

 

 

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری