فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

فرمانداربویراحمد: هرگونه واگذاری حریم رودخانه ممنوع است

سید محمدکاظم نظری در این جلسه با تاکید بر اینکه همواره اعلام کردیم که هرگونه واگذاری حریم رودخانه در شهرستان بویراحمد ممنوع است، گفت: متاسفانه شاهد برخی نامه‌نگاری‌ها مبنی بر مشخص کردن حریم رودخانه...

modir
اسفند ۲۲, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان بویراحمد به ریاست فرماندار وبا حضور اعضای این شورا به منظور بحث وتبادل نظر پیرامون وضعیت کیفی رودخانه بشار ظهر امروز در محل فرمانداری تشکیل شد.

سید محمدکاظم نظری در این جلسه با تاکید بر اینکه همواره اعلام کردیم که هرگونه واگذاری حریم رودخانه در شهرستان بویراحمد ممنوع است، گفت: متاسفانه شاهد برخی نامه‌نگاری‌ها مبنی بر مشخص کردن حریم رودخانه به فرمانداری ارسال می‌شود که این اقدام اصلا پذیرفتنی نیست.

فرماندار بویراحمد اذعان کرد: ادارات شهرستان برای واگذاری حریم رودخانه با فرمانداری مکاتبه نکنند چرا که هرگونه واگذاری را ممنوع اعلام کردیم و این اقدامات مردم را به دولت و خدمتگذاران بدبین می‌کند.
نظری با تاکید بر اینکه واگذاری حریم رودخانه اصلا پذیرفتنی نیست، گفت: نظارت دستگاه های اجرایی بر حریم رودخانه بشار باید بیشتر شود.
وی به پروژه مهم حوزه آب شهرستان بویراحمد اشاره کرد و گفت: وضعیت سد تنگ سرخ باید مشخص شود و از این بلاتکلیفی خارج شود در حال حاضر به عنوان فرماندار شهرستان اطلاعی از وضعیت سد تنگ سرخ ندارم و وضعیت همچنان برایمان مبهم است.
فرماندار بویراحمد با تاکید بر اینکه از وضعیت تخصیص منابع آب شهرستان بویراحمد راضی نیستم، گفت: انتظار می‌رود مسؤولان مربوطه پیگیری لازم را داشته باشند و از آب‌های جاری تخصیص آب را به کشاورزان بویراحمد مدنظر قرار دهند.
نظری در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه درصد تخصیص منابع آب به شهرستان اصلا پذیرفتنی نیست، گفت: جاهایی که با مشکل کم آبی مواجه هستیم نباید اجازه غرس نهال داده شود چرا که در بلندمدت با مشکل کم آبی مواجه خواهند شد.
در این جلسه نسبت به تعیین وضعیت وچگونگی برخورد با متجاوزین ومتخلفین از منابع آب در سال ۹۶ و رفع تجاوزات صورت گرفته بررسی وموضوعاتی نظیر کشاورزانی که نسبت به پرداخت آب بها اقدام نمی کنند و در سیستم آبرسانی اخلال ایجاد میکنند، تعیین الگوی کشت و وضعیت چاه ها وتاسیسات آبی به بجث وتبادل نظر گذاشته شد.
۲۰۱۷۰۳۱۲ ۰۹۰۹۴۰ 800x600

۲۰۱۷۰۳۱۲ ۰۹۰۸۲۷ 800x600

۲۰۱۷۰۳۱۲ ۰۹۰۸۱۰ 800x600

۲۰۱۷۰۳۱۲ ۰۹۰۹۰۰ 800x600

اخبار مرتبط

معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
خبرهای جدید از جنگ ایران و اسرائیل : درخواست از مردم برای به...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری