فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

مردم منتظر خدمت‌رسانی از سوی دولت هستند/فرصت بازی سیاسی ‌نداریم

‌دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی با بیان اینکه مردم منتظر خدمت‌رسانی از سوی دولت هستند، گفت: فرصت بازی سیاسی ‌نداریم. به گزارش فصلی نو، الهام امین‌زاده عصر امروز در نشست صیانت از حقوق شهروندی...

modir
تیر ۱۷, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

‌دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی با بیان اینکه مردم منتظر خدمت‌رسانی از سوی دولت هستند، گفت: فرصت بازی سیاسی ‌نداریم.

به گزارش فصلی نو، الهام امین‌زاده عصر امروز در نشست صیانت از حقوق شهروندی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: خدمات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه حقوق شهروندی کم نظیر و باید سراسر کشور از این دانشگاه الگو بگیرند.

وی عنوان کرد: نوبت‌دهی تلفنی، بازرسی‌ها و نظارت بر مراکز ارائه خدمت، استقرار یونیت‌های دندان‌پزشکی در مناطق محروم، نوبت‌دهی تلفنی در کلینیک‌ها، ایجاد اورژانس هوایی و …از جمله اقدامات موثر دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با هدف ایجاد عدالت اجتماعی و ارائه خدمت مطلوب به مناطق کمتر برخوردار استان است.

امین‌زاده خواستار استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد شد و افزود: به طور حتم در صورت استفاده از ظرفیت این نهادها ‌می‌توان به توسعه در بخش‌های مختلف کمک کرد.

وی با بیان اینکه مردم مطالبه‌گر هستند و از بالا برنامه‌ریزی می‌شود، ادامه داد: بنابر این در یک محیط بی‌طرفانه و کارشناسانه و عالمانه به حقوق شهروندی نگاه کنیم و فرصت بازی سیاسی در این ارتباط نداریم و مردم منتظر خدمت هستند.

امین‌زاده با بیان اینکه ۱۵ هزار پرونده در قوه قضائیه داریم افزود: طی ۱۱۰ سال گذشته ۱۱ هزار عنوان قانون داریم که تعدد قانون سبب این تعدد پرونده‌ها شده که روزانه قانون جدید به وجود می‌آید که قانون‌های قبلی را نقض می‌کند.

وی تصریح کرد: در حقوق شهروندی یک فرصت خدمت دیگری را می‌بینیم که با تاکید رئیس جمهور آن را باید در یک محیط بی طرفانه پیگیری کنیم.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری