فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

افزایش ۵۱ درصدی حضور جهانگردان در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج- فصلی نو- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت که استقبال جهانگردان از جاذبه‌های گردشگری این استان در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد...

modir
تیر ۲۸, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

یاسوج- فصلی نو- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت که استقبال جهانگردان از جاذبه‌های گردشگری این استان در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد افزایش یافته است.

استان کهگیلویه و بویراحمد با اقلیم چهارفصل، داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران و گردشگران در ایام مختلف سال است.
حرم بی‌بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع)، آبشار یاسوج، غار ده شیخ، کوه گل، چشمه میشی، چشمه بلقیس چرام، گردنه شلال دان، رود رونه، آبشار کمردوغ، برم الوان، بافت تاریخی دهدشت و سد کوثر برخی از جاذبه‌های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد است.
محمود باقری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: امسال ۹۰۰ جهانگرد از کشورهای مختلف جهان از مناطق گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند.
وی همچنین از افزایش ۱۵ درصدی گردشگران داخلی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد که امسال یک میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر از استان‌های سراسر کشور به ویژه مناطق گرم جنوب ایران از جاذبه‌های گردشگری این استان دیدن کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری ۸۰ میلیارد ریال اعتبار از محل سفر سال گذشته هیات دولت به این استان به ۲۳ طرح گردشگری اختصاص یافته است.
باقری بیان کرد که این اعتبار برای ساخت اردوگاه‌های رفاهی تفریحی، چهار پارک اسکان در شهرهای یاسوج، سی سخت، گچساران و دهدشت و سرویس‌های بهداشتی در مناطق گردشگری در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد که راه اندازی ۲ تله‌کابین در مناطق گردشگری یاسوج و سی سخت، ساخت پارک آبی و هتل چهار ستاره از طرح‌های مهم گردشگری است که با مشارکت بخش خصوصی در این استان اجرایی خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت که راه اندازی ۱۰ اقامتگاه بوم گردی در ۱۰ روستای این استان از دیگر برنامه‌های توسعه زیرساخت‌های گردشگری این استان در سال جاری است.
باقری بیان کرد: مهمترین هدف ساخت و راه اندازی این تعداد اقامتگاه بوم گردی در کهگیلویه و بویراحمد دستیابی به توسعه پایدار در جوامع بومی است.
وی افزود که خدمات بوم گردی شامل تولید و عرضه صنایع دستی بومی، پخت و ارائه غذاهای بومی و نوشیدنی‌های محلی، برگزاری مراسم‌های آیینی و سنتی و آشنایی با دیگر ویژگی‌ها و جذابیت‌های گردشگری مناطق روستایی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: صنعت گردشگری این استان فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌ گذاری دارد.
باقری عنوان کرد که تلاش می‌شود با برنامه ریزی‌های لازم زمینه بهره‌مندی هر چه بیشتر از این فرصت‌ها در راستای درآمدزایی، ایجاد اشتغال و کارآفرینی در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود.
استان ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران یکی از مقاصد اصلی گردشگری جنوب ایران به‌ویژه در فصل تابستان است.
این استان با بیش از ۱۵ هزار کیلومترمربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری