فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

رقابت داغ ۸۷ پزشک در انتخابات نظام پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو،معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از رقابت ۸۷ تفر در انتخابات نظام پزشکی این استان خبر داد و گفت: این انتخابات روز جمعه ۳۱ تیرماه هزمان با سراسر کشور در ۳ حوزه انتخابیه برگزار...

modir
تیر ۲۹, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از رقابت ۸۷ تفر در انتخابات نظام پزشکی این استان خبر داد و گفت: این انتخابات روز جمعه ۳۱ تیرماه هزمان با سراسر کشور در ۳ حوزه انتخابیه برگزار می‌شود.

به گزارش فصلی نو،غلام‌عباس سبز، اظهار داشت: ۹۰ نفر برای حضور در انتخابات علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نام‌نویسی کردند که سه نفر بنا به دلایل متعدد از جمله نداشتن سابقه بیش از ۳ سال رد صلاحیت شدند.

وی با اشاره به اینکه هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی این استان همزمان با سراسر کشور از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب برگزار می‌شود عنوان کرد: روش برگزاری این انتخابات به دو روش الکترونیک حضوری و غیر حضوری است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و بهمئی ۲۳ پزشک، ۶ دندان‌پزشک، ۳ داروساز، ۴ نفر علوم آزمایشگاهی، ۳ ماما و ۶ نفر از گروه‌ لیسانس‌ها پروانه دار برای حضور در انتخابات نظام پزشکی نام نویسی کردند که یک نفر به دلیل سابقه کاری کم در گروه ماما‌ها رد صلاحیت شد.

سبز با بیان اینکه ۱۶ نفر در حوزه انتخابیه کهگیلویه، چرام و لنده کاندیدای انتخابات نظام پزشکی هستند ادامه داد: از این تعداد ۹ پزشک، یک دندانپزشک، یک نفر داروساز، یک نفر دکترای علوم آزمایشگاهی، ۲ ماما و دو نفر نیز لیسانس پروانه‌دار هستند.

وی بیان کرد: در حوزه انتخابیه گچساران و باشت نیز ۱۴ پزشک، ۲ دندانپزشک، ۵ داروساز، یک نفر علوم آزمایشگاهی، ۳ ماما و ۴ لیسانس پروانه‌دار در هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی با هم رقابت می‌کنند.

سبز با بیان اینکه امسال برای نخستین مرتبه انتخابات نظام پزشکی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، افزود: در این انتخابات هیچ لیست سیاسی ارائه نشده و البته حق نیز همین بوده زیرا بحث سلامت یک موضوع تخصصی و جای سیاسی بازی نیست.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری