فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

“فتنه کسری” سرپوشی بر بی عدالتی های فراوان به رسانه های سردسیری

فصلی نو در یک سال گذشته دو رویداد مهم سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان و انتخابات ریاست جمهوری را پشت سر گذاشتیم که همه اقشار و اصناف جامعه در هرچه بهتر برگزار شدن آن نقش داشتند. اهالی رسانه در...

modir
مرداد ۱۳, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو

در یک سال گذشته دو رویداد مهم سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان و انتخابات ریاست جمهوری را پشت سر گذاشتیم که همه اقشار و اصناف جامعه در هرچه بهتر برگزار شدن آن نقش داشتند.

اهالی رسانه در این دو رویداد فارغ از مرزبندی سیاسی و منطقه ای ، تمام تلاش خود را به کار گرفتند که آن را به بهترین شکل ممکن رسانه ای کنند.

رسانه ها همواره از این نکته شکایت داشتند که چگونه پس از هر دو رویداد از همه اقشار تقدیر و تشکر شده اما رسانه ها در حد تشکر هم از این تعارفات بهره ای نداشته اند.

اما حالا یکسال پس از سفر هیات دولت وسه ماه پس از انتخابات ریاست جمهوری شنیده های موثق حاکی از آن است که پس از این دو رویداد تنها از رسانه ها و خبرنگاران گرمسیری تقدیر شده است و در این میان نقش و حضور و تلاش رسانه های سردسیری نادیده گرفته شده است.

اگرچه رسانه های سردسیری بر این باورند به رسالت خود عمل کرده اند اما چگونه است که مدیرانی به خود اجازه داده اند تفکرات مسموم خود را حتی به رسانه ها منتقل کنند که نتیجه اش ایجاد مرزبندی ای به نام خبرنگاران سردسیری و گرمسیری باشد و در نهایت رسانه های یک منطقه علیه رسانه های منطقه دیگر قلم به دست بگیرند و رودرروی هم قرار گیرند.

در هر دو رویداد رسانه ها چه اصلاح طلب و چه اصولگرا به نوعی شور آفرینی کردند و تقدیر از رسانه هایی که به منطقه خاص وصل هستند نوعی بی عدالتی در حق رسانه و زیر پا گذاشتن قانون و آرمانهای نظام است.

ضمن آنکه نباید فراموش کرد این تقدیر و تشکر از رسانه ها و خبرنگاران مناطق خاص استان نشانه ایجاد یک تفکر مسموم در میان برخی مدیران استانی است.

در یک سال گذشته برخی مدیران استانی دیوار بلندی میان استاندار و خبرنگاران ایجاد کرده وپوشش اخبار استانداری و حتی نشست مدیران استانی را در انحصار عده خاصی درآورده اند که با این خبرها مشخص شده این دیوار فقط برای دور از دسترس نگه داشتن رسانه های یک منطقه خاص کشیده شده است.

خبرنگاران سردسیری از استاندار می خواهند که حالا که به تهمت ها و بی اخلاقی هایی که در حق رسانه هایی سردسیری شده واکنش نشان نداده اند ، به صورت شفاف به اجحاف هایی که در حق این رسانه ها شده واکنش نشان داده و با مدیران برخورد جدی داشته باشد. زیرا دستور انتشار اخبار تفرقه انگیزی مانند حلقه کسری از اتاق فکر مدیران بی کفایتی خارج می شود که تمامی عملکرد شان منطقه ای است و معرفی آنها به جامعه نه برای دستگاه قضا و نه برای رسانه ها کار سختی نیست و همگان به خوبی آنها را می شناسند.

در پایان باید گفت ” خبرنگاران سردسیری ” یک مرزبندی جغرافیایی نیست و همه کسانی که نسبت به بی عدالتی و عملکرد ضعیف مدیران برخاسته از تفکرات منطقه ای و قومی معترضند می توانند جز خبرنگاران سردسیری باشند.

اخبار مرتبط

فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد
برخورد شدید با خودروهای مسافرکش پلاک شخصی فاقد مجوز قانونی
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری