فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

تجمع کارگران فضای سبز یاسوج در اعتراض به عدم پرداخت دستمزد/ وقتی کارگران معترض تهدید به اخراج می‌شوند

فصلی نو-جمعی از کارگران فضای سبز یاسوج به نمایندگی از سایر همکاران خود در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مطالبات معوق خود در مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند. به گزارش فصلی نو، بیش از ۳۰...

modir
مرداد ۳۱, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو-جمعی از کارگران فضای سبز یاسوج به نمایندگی از سایر همکاران خود در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مطالبات معوق خود در مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.

به گزارش فصلی نو، بیش از ۳۰ نفر از کارگران فضای سبز یاسوج در اعتراض به عدم پرداخت معوقات و حقوق خود با تجمع در مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد نسبت به این وضع اعتراض کردند.

راستین یکی از این کارگران در این خصوص به خبرنگاران گفت: ۳۰۰ کارگر هستیم که حدود ۳ ماه حقوقی دریافت نکردیم و پیمانکار از ما بیگاری می‌کشد.

وی بیان کرد: علی رغم اینکه دارای ۸ سال سابقه کار و بیمه هستم به دلیل‌های واهی مرا از کار اخراج می‌کنند و حق و حقوقم را ضایع کرده‌اند و با این شرایط هزینه خرج و مخارج زندگی را ندارم.

در مقابل خانواده شرمنده‌ام دستم خالی است/ هنر دیگری ندارم

این کارگر خواستار ساماندهی وضعیت خود ودیگر همکارانش شد و افزود: شرمنده خانواده‌های خود هستیم و باید هر روز در دمای بالا کار کنیم و آخرشب هم با دستان خالی به خانه‌های خود می‌رویم.

یکی دیگر از این کارگران که نخواست نامش فاش شود، گفت: یک ماه دیگر تا آغاز سال جدید تحصیلی نمانده و فرزندانم از من پول کیف، کفش و کتاب می‌خواهند و در مقابل دیدگان آنها سرم به زیر و شرمنده هستم.

وی با بغضی که در گلو داشت و نشان دادن دسته‌های پینه بسته خود، عنوان کرد: هنر و مهارت دیگری بلد نیستم و جوانی‌ام در این حرفه گذشت وگرنه برای اینکه شرمنده خانواده‌ام نشوم به شغل دیگر پناه می‌بردم.

  مسدود بودن حساب علت عدم پرداخت حقوق کارگران است

فرشاد صادقی مدیرعامل سازمان فضای سبز یاسوج در پاسخ به سوال خبرنگاران پیرامون علت عدم پرداخت مطالبات این کارگران، گفت: بیش از یک ماه است به علت مسدود بودن حساب ما توانایی پرداخت نداریم.

وی با بین اینکه پول به حساب پیمانکار واریز شده و چک آن موجود است، بیان کرد: قوه قضائیه حساب این پیمانکار را مسدود کرده و امکان پرداخت برای ما وجود ندارد.

صادقی با بیان اینکه تعداد ۲۵۰ کارگر در بخش فضای سبز شهرداری یاسوج مشغول به فعالیت هستند، گفت: این کارگران ناحیه یک و دو شهرداری تا حقوق اردیبهشت ماه خود را دریافت کرده اند و تا دو روز آینده حقوق تیر و مردادماه نیز به حساب آنها واریز می‌شود.

مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یاسوج با تاکید بر اینکه مسدود شدن حساب را به اطلاع کارگران رسانده بودیم، عنوان کرد: این ماجرا نیازی به تجمع نداشت و هیچ زمانی مانند این چند ماه اخیر پول پیمانکار و کارگر به موقع پرداخت نشد.

وی تصریح کرد: این افراد از سال‌های ۸۸، ۸۹، ۹۰ و ۹۱ مطالباتی داشتند که با تلاش همکاران در ۸ ماه اخیر پرداخت شدند.

صادقی با بیان اینکه پیمانکاری به اسم آقای نگهداری با ۸۰ درصد از کارگران تا کنون تسویه حساب کرده است، تاکید کرد: از مهرماه امسال با این پیمانکار قراردادی منعقد شده و حقوق کارگران خود را تا اردیبهشت ماه پرداخت کرده است.

کارگران معترض دیگر جایی در سازمان فضای سبز ندارند/ این کارگر با رایزنی شورا دوباره جذب شد

وی در واکنش به تجمع کارگران گفت: این افراد طلبکار نیستند و بدون دلیل تجمع کردند و این کارگران دیگر جایی در سازمان ندارند چرا که بدون علت محل خدمت خود را ترک کرده اند.

صادقی، راستین یکی از کارگران معترض را خطاب قرار داد و افزود: این فرد به علت کم کاری تا کنون دو بار اخراج شده و با رایزنی و وساطت شورا دوباره برگشت به کار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: حقوق خرداد و تیرماه کارگران فضای سبز تا دو روز دیگر به حساب آنها واریز می‌شود و آنها بدانند که پیمانکار تا کنون یک ریال از جیب خودش هزینه نکرده و مطابق با قرارداد عمل کرده است.

حال نکته پایان این حکایت تلخ و همیشگی این است چرا وقتی همه از آزادی بیان دم می‌زنند این قشر زحمتکش و آسیب پذیر حق اعتراض برای مطالبه حقوق خود را ندارد؟ و آیا کسی پاسخگوی صورت سوخته،دست‌های  پینه بسته و کمرهای خمیده کارگران است؟

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری