فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

۳۹۱ هزار خدمت به مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد ارائه‌شده است

فصلی نو-مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 391 هزار و 208 مورد خدمات در قالب برنامه‌های مختلف به مددجویان این نهاد و اقشار نیازمند در استان ارائه‌شده...

modir
آذر ۲۳, ۱۳۹۹
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش فصل جنوب به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، در مصاحبه با صداوسیمای مرکز استان، گفت: کمیته امداد از یادگارهای مهم و ماندگار بنیان‌گذار انقلاب اسلامی است که اندکی پس از پیروزی انقلاب تشکیل شد و به فضل الهی از آن زمان تاکنون، خدمات مهم، ارزشمند و ماندگاری به نیازمندان ارائه داده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای اسفندماه سال گذشته تاکنون بیماری منحوس کرونا در کشور همه‌گیر شده است، افزود: خدمات کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان یک دستگاه حمایتی به جامعه هدف و اقشار آسیب‌پذیر با رعایت تمام و کمال الزامات بهداشتی و دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد پیشگیری کرونا از استانداری بدون وقفه ادامه خواهد داشت.

مبشری با اشاره به اینکه زیرساخت‌های لازم جهت ثبت درخواست مددجویان از طریق درگاه‌های الکترونیکی برای جامعه هدف کمیته امداد از همان ابتدا فراهم‌شده بود، گفت: هم‌اکنون بیش از ۳۰خدمت حمایتی این نهاد در ابعاد حمایتی، فرهنگی، اشتغال، کارآفرینی، درمان و مسکن در سراسر استان ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: مددجویان می‌توانند بدون مراجعه حضوری به کمیته امداد، با ثبت درخواست خود در درگاه‌های الکترونیکی اعلام نیاز کرده و پس از بررسی لازم توسط حوزه‌های تخصصی در کوتاه‌ترین زمان خدمات تعریف و ارائه خدمت در دستور کار قرار می‌گیرد.

مبشری تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون در کهگیلویه و بویراحمد ۳۹۱ هزار و ۲۹۸ فقره خدمت با رعایت الزامات بهداشتی با همکاری همه‌جانبه به جامعه هدف ارائه‌شده است.

مبشری ارائه کمک‌های معیشتی و مؤمنانه در قالب پویش‌هایی ازجمله ایران همدل اطعام حسینی و اطعام مهدوی بااعتبار  سه میلیارد و ۲۰۸ میلیون تومان را ازجمله اقدامات کمیته امداد در ایام کرونا عنوان و بیان کرد: توزیع بسته‌های معیشتی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان، اهداء هزار مورد جهیزیه به ارزش بیش از هشت میلیارد تومان و ارائه خدمات بهداشتی در قالب سوءتغذیه بااعتبار دو میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان از دیگر خدمات این نهاد از ابتدای شیوع بیماری کرونا است.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اهداء ۴۴۰۰ دستگاه بخاری و ۱۵۰ دستگاه آبگرمکن به ارزش چهار میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان، یک میلیارد و ۱۹۷ میلیون تومان در زمینه خدمات مسکن و بیش از ۱۰ میلیون تومان در خصوص کمک به ایتام تحت حمایت از دیگر اقدامات این نهاد در ایام کرونا است.

مبشری اظهار کرد: فراهم‌سازی امکان دریافت صدقات و وجوهات شرعی با ۳۰ دستگاه کارت‌خوان الکترونیکی از طریق انتقال کارت بدون دریافت وجه نقد و پرداخت صدقات از طریق درگاه #۰۷۴*۸۸۷۷* از دیگر برنامه‌های کمیته امداد است.

مبشری برگزاری سه اردوی جهادی در مناطق محروم استان با همکاری سپاه فتح استان و بسیج ادارات و ارائه خدماتی به ارزش ۲۴۰ میلیون تومان را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد در ایام بیماری کرونا در کشور برشمرد.

وی بابیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴۵ هزار خانوار با جمعیت ۱۱۵ هزار نفر از خدمات حمایتی این نهاد بهره‌مند هستند، گفت:  بیماری کرونا، زندگی، کار و درآمد مردم را تحت تأثیر قرار داده و این مسئله زندگی افراد نیازمند و ضعیف جامعه را بیشتر تحت‌فشار قرار داده و در این خصوص مسئولیت این نهاد دوچندان شده است که امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها و خیران نیکوکار بتوانیم اقدامی مؤثری برای بهبود معیشت نیازمندان انجام دهیم.
انتهای پیام

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری