فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

دستگاههای دولتی در استان میزان هدایای خود برای زلزله زدگان را به ما اعلام نکردند

فصلی نو،مدیر عامل هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : انتظار این بود که هر دستگاه میزان کمک های جمع آوری و ارسال شده خود را به جمعیت هلال احمر اعلام می نمود تا بتوانیم یک آمار کامل و جمع بندی...

modir
آذر ۱۵, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،مدیر عامل هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : انتظار این بود که هر دستگاه میزان کمک های جمع آوری و ارسال شده خود را به جمعیت هلال احمر اعلام می نمود تا بتوانیم یک آمار کامل و جمع بندی شده داشته باشیم.

به گزارش فصلی نو،سید امان الله جهانبین در نشست خبری با اهالی رسانه بیان کرد: در زلزله اخیر در کرمانشاه در همان ساعات اولیه تیم ما در حال تلاش بودند و با توجه به حضور استان های معین ،استان ما در زمره استان های پشتیبان قرار گرفت.
جهانبین ادامه داد :دو تیم  به مناطق زلزله زده اعزام کردیم که مناطقی از سر پل ذهاب در اختیار شان بود تعداد  ۴ هزار بسته های مواد غذایی امداد رسانی شدند ،در روستاهها تقدیر نامه کتبی گر فتند.
تعدادی از خودروهای ما در کرمانشاه در حال خدمت رسانی هستتد و در طی این مدت ۱۵ پایگاه جمع آوری کمک های مردکی در استان دایر کردیم و جا دارد ز مردم شریف استان تشکر کنیم که در روزهای سخت همیشه یار و یاور ما بوده اند.
وی کمک های نقدی مردم استان به زلزله زدگان را ۱۲۱ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: اقلام عیر نقدی ۶۸۰ میلیون تومان طبق اعلان نیاز ما اعلام کردند و  هم اکنون در نمازهای جمعه اماده دریافت کمک های مردمی هستیم.

سید امان الله جهانبین ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این مهم در سال گذشته عملیاتی شده است و در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر نیز اجرایی خواهد شد.

جهانبین ابراز داشت: همچنین در حوزه معاونت امداد و نجات، ۱۰ پایگاه ثابت، موقت و سیار فعال است.

جهانبین تصریح کرد: تعداد امداد گران و نجات گران داوطلب در حوزه معاونت امداد و نجات یکهزار و ۲۶۸ نفر است که ۵۳۱ زن و ۷۳۷ مرد در این حوزه فعالیت دارند.

جهانبین بیان داشت: ۷۵ ‌تیم عملیاتی به ظرفیت ۳۷۵ نفر در این راستا آموزش های مناسب را دیده اند و بر اساس رسالت ها حرکت می کنند.

جهانبین با اشاره به راه اندازی پایگاه های ثابت و سیار جمع آوری کمک برای زلزله زدگان عنوان داشت: ۱۶ پایگاه ثابت و سیار در سطح استان فعال شد و در همین راستا با معرفی شماره حساب، ۱۲۱ میلیون تومان کمک نقدی و در حوزه اقلام، کالاهایی به ارزش ۶۸۰ میلیون تومان جمع آوری شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: کالاهای جمع آوری شده در قالب کاروان استان به مناطق زلزله زده اعزام شد.

جهانبین به خدمات رسانی به مناطق محروم استان اشاره کرد و بیان داشت: در سال جاری ۱۵ کاروان سلامت به روستاهای محروم استان اعزام شده اند.

وی طرح های همای رحمت، فرشتگان رحمت و حمایت ماندگار را از اهم طرح های کمک به خانواده های کم بضاعت، بی سرپرست و بد سرپرست دانست و گفت: طرح های ارمغان مهر و پنجره های امید نیز از دیگر برنامه های اجرایی این جمعیت است.

جهانبین عملیات رها سازی را از مهمترین رسالت های حوزه امداد رسانی این جمعیت عنوان کرد و اظهار داشت: طی سال ۹۵ و ۹۶، ۵۰۴ عملیات جاده ای، ۶۰ مورد کوهستان، ۱۱۰ مورد رهاسازی و دو مورد نیز مربوط به ریزش آوار بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از آموزش خانواده ها در قالب طرح خادم خبر داد و گفت: مربیان ما در قالب این طرح در خانواده ها حضور پیدا کرده و برای تحقق هدفگذاری آموزش های طرح و دستیابی به اهداف آموزشی اقدام خواهند کرد.

photo10870146715 1

سید امرالله جهانبین

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری