فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

نقدی بر نوشته عنایت نصیری جهان آباد -شما وکیل و صی یک ایل نیستید

فصلی نو- فرشته محسنیان به نام خدا همشهری عزیز ؛همه مردم فهیم وشریف استان از بویراحمد سردسیری،گرمسیری،کهگیلویه تا گچساران وباشت وباوی می دانند که مهمترین اصل درعقب ماندگی وعدم توسعه استان نه به خاطر...

modir
دی ۲, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو- فرشته محسنیان

به نام خدا
همشهری عزیز ؛همه مردم فهیم وشریف استان از بویراحمد سردسیری،گرمسیری،کهگیلویه تا گچساران وباشت وباوی می دانند که مهمترین اصل درعقب ماندگی وعدم توسعه استان نه به خاطر نداشتن منابع انسانی و طبیعی بوده بلکه دلیل آن نبود روحیه تعامل،همفکری وگفتمان بادولت های مرکزی حداقل از دهه بیست به این طرف می باشد. از آن زمان که عده ای ازخوانین و کدخدایان وقت از سادگی ،شجاعت، وصداقت و همینطور حس ناسیونالیستی مردم این مرز و بوم سوءاستفاده نموده وبه جای گفتگو وگرفتن امتیاز از دولت های مرکزی جوانان شجاع این دیار را به قربانگاه جنگ می فرستاند،اما در گوشه ای دیگرتعدادی از خوانین وکدخدایان که نسبت فامیلی وقرابت نزدیک با دسته اول داشتند از هر فرصتی برای مسافرت به تهران ودیدار با شاه،نخست وزیر ، وزرا وارتشیان استفاده می کردند چه بسا که هزینه این مسافرت ها راهم از دولت مرکزی می گرفتند ونتیجه آن هم تعامل و گفتگو با دولت مرکزی وهم حذف رقبا از میدان بود .بنابراین امروزه ما نمی بایست خیلی افتخار کنیم که پدران واجدادمان از بین این همه راه حل های مسالمت آمیز فقط جنگ را انتخاب نمودند کما اینکه در دنیای امروز دیگر هیچ شخص ویا کشوری به جنگاوری خویش افتخار نمی کند ،شاید یک دلیلش این باشد که عاقبت ویرانگری وعقب ماندگی جنگ رامی بینند همانگونه که در کشور ما هنوز آثار جنگ تحمیلی نمایان می باشد.
همانگونه که مستحضرید دردهه های گذشته از نیروهای بومی و غیر بومی برای سکانداری استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده شده که هریک به فراخور حال خویش وتوان مدیریتی که داشتند چند صباحی اسب مرادشان رادر چمنزار سیاسی استان تاختند وهمه ما نظاره گرومشوق آنهابودیم مگر آقایان شورانگیز ،رجا،صابری ونوذری تقریبا تمام معاونین و بیشتر مدیران کل ادارات را از نیروهای غیربومی وهمچشمی خود نیاورده بودند آنگاه جنابعالی و اساتید جنابعالی کجا بودند که اکنون فریاد وامصیبتا سر می دهید.«که البته شاید حق طبیعی و قانونی هراستلنداری باشد که به تشخیص خود از نیروهای متخصص و مدیر ودارای عملکرد موفق استفاده کند نه از نیروهایی که پشت رأی های فامیلی وهو وجنجال های رسانه ای وحزبی قایم شده اند»
بنده قصد نقد و بررسی ونبش قبر مسایل گذشته راندارم اما اگر مدیریت وعملکردجناب آقای دکتر خادمی که شعاع دید سیاسی اش فقط خانواده ونزدیکان خودش را می دید نه طایفه اش را قابل دفاع بود،مطمئن باش درمیان طایفه بزرگ سادات امامزاده علی «ع»هستند بزرگانی که هم اهل قلم هستند وهم اهل نقدوبررسی منصفانه و بدور از تعصبات قومی وقبیله ای .
بنا براین جنابعالی نه وکیل این طایفه که خود وکلا و حقوقدانان بزرگی دارد،هستی ونه نماینده مردم فهیم استان که به حمدالله دارای بلوغ وتفکر سیاسی بوده و تنها دغدغه آنها پیشرفت و توسعه استان بوده نه سهم خواهی وسنگ اندازی درراه این پیشرفت که امروزه تحت مدیریت شخصی تحصیلکرده ،مدیر،مدبر وآگاه به مسائل سیاسی واقتصادی روز درسطح استانی،ملی،منطقه ای وبین المللی می باشد ومعاونت کمیسیون بودجه مجلس رادرکارنامه موفق خویش داشته و بیشتر از هرکس دیگری می داند درد و رنج این استان چیزی جز دخالت های بیجای تحصیل کردگانی که قانون را زائیده تفکر ناقص وغلط خویش دانسته ومی پندارند که فرشته نجات این استان از گرداب مهلک قومی وطایفه ای هستند.ن نیست.
در پایان یادآور می‌شود که اولا بنده حقیر تاکنون در هیچ رسانه وسایت یا محافل خصوصی و عمومی تخریبی از جانب آقای دکتر احمدی و اطرافیان نزدیکش علیه دکتر خادمی وطایفه ایشان نه دیده ونه شنیده ویاخوانده ام ثانیا جنابعالی لطف بفرما جهت رسیدن به مطامع ومنافع شخصی خویش از نام شخص وطایفه سوءاستفاده نکن ثالثا محض اطلاع حضرتعالی حتی آقای دکتر خادمی هم در مسند استانداری لرستان از نورچشمی ها و افراد مورد وثوق خویش استفاده می کند.

اخبار مرتبط

۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
به قلم منوچهر حسن زاده -آن‌گاه که وطن در خطر باشد، دیگر نه...
به قلم مهران محرابی دولت آباد – این بار پایان قوم یهود خواهد...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
بحران دارو : بدهی بیمه‌ها جان بیماران را تهدید می‌کند
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری