فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

حکایت زنی که در یاسوج با ماشین شوهر خودش را زد

فصلی نو،تابناک نوشت: انسان به حکم انسان بودنش ، هر لحظه امکان مواجه شدن با حوادث و اتفاقاتی را داراست اما در این بین برخی اتفاقات و حوادث گاهی جالب،گاهی پندآموز و گاهی هشدار دهنده هستند. برخی جوامع...

modir
بهمن ۴, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،تابناک نوشت: انسان به حکم انسان بودنش ، هر لحظه امکان مواجه شدن با حوادث و اتفاقاتی را داراست اما در این بین برخی اتفاقات و حوادث گاهی جالب،گاهی پندآموز و گاهی هشدار دهنده هستند.

برخی جوامع با داشتن برخی قوانین رسمی و گاهی عرفی ، زبانزد و الگو هستند. برای نمونه برخی فرهنگ های اجتماعی در کشورهای عمدتا غربی ما را به فکر وا می دارد که چرا ، ما که هم از نظر دینی و هم از نظر ملی ، معتقد به لزوم رعایت حریم اشخاص هستیم ،رعایت نمی کنیم.

ظهر امروز ، حادثه ای در یکی از نقاط شهر یاسوج رخ داد که طی آن یک مرد مصدوم شد و چون تنها خبرنگار حاضر در صحنه بودم به دلیل خاصی هیچگونه تصویری از صحنه ضبط نکردم که مبادا منتشر شود!

ماجرا از این قرار بود : خانمی که گویا با ماشین پراید خود برای بردن فرزند به مدرسه رانندگی می کرد در نزدیکی مدرسه شوهر خود را که در همان نزدیکی بود می خواهد سوار کند که متاسفانه به هر دلیلی به وی برخورد می کند و موجب مصدومیت همسر خود از ناحیه ی سر می شود.

یکی از شاهدان صحنه می گوید کاملا حواسم به لحظه تصادف بود و اینگونه توضیح می دهد که دیدم پراید ، به آرامی حرکت می کرد و یک لحظه می خواست کنار بزند و به آرامی به این شخص که گویا همسرش است برخورد کرد.

پس از تماس با ۱۱۵ و رسیدن ، آن ها اتفاقات دیگری افتاد که چندان خوشایند نبود!

اولا ازدهام جمعیت چنان زیاد شد که یک حالت گیج و تعجب آوری به مصدوم دست داده بود و هر لحظه خانمش را صدا می کرد .

دوما ،هر چند به نظر می رسید وضعیت مصدوم چندان وخیم نیست ، اما وضعیت زن ( راننده پراید) نشان می داد که با یک حالت خجالت و ترس مواجه شده است و نمی داند چکار کند و حتی نمی توانست همسر خود را سوار خودرو کرده و به اورژانس برساند .

نکته تاسف برانگیز این ماجرا شایعات و صحبت های برخی افراد تازه از راه رسیده بود! شخص با تجربه و مسنی بر سر صحنه رسید و پس از شنیدن این جمله که راننده و مصدوم حادثه زن و شوهر هستند ، پای خود را در یک کفش کرده بود مرتب می گفت ، خانم عمدا شوهرش را زیر گرفته و می خواسته وی را بکشد! وقتی از او سوال شد مگر آن ها را می شناسی؟ ، می گفت : نه ! اما مشخصه که خانمه می خواسته شوهرش را بکشد!

اصرارهای عجیب مرد و آن هم با بلند حرف زدن وی باعث شد تعدادی از مردم به وی تذکر دهند . نهایتا این شخص صدای خود را پایین آورد و از ادعای خود تا حدودی عقب نشینی کرد اما مشخص بود که ته دلش به این انصراف از عقیده اش راضی نیست و هر لحظه سعی می کرد از شاهدان صحنه اطلاعات بگیرد و حرف خود را ثابت کند.

بالاخره امدادگران اورژانس و نیروی انتظامی رسیدند و پس از بررسی وضعیت بیمار توسط اورژانس و بررسی حادثه و تهیه صورتجلسه توسط مامورین پلیس ، مردم صحنه را ترک کردند.

اما هنوز به این نکته فکر می کنم که اگر اتفاقی مانند مرگ بر اثر این حادثه رخ داده بود ، همین شایعات میدانی که فردا آن شخص خود را به عنوان حاضر در صحنه معرفی می کرد و این خبر را دهن به دهن منتقل می کرد ، این خانم بیچاره باید با چه سند و مدرکی این حادثه را فقط یک اتفاق ساده و یا یک اشتباه رانندگی ، بیان می کرد ؟! و آیا در صورت حادث شدن مرگ و پررنگ شدن شایعات این شخص ، آیا خانواده شوهر حادثه را به نام یک اتفاق معمولی می پذیرفتند و یا اینکه بر اساس سخنان چنین افراد بی مبالاتی ، زن بیچاره را به قتل عمد متهم می کردند؟

به هر جهت اینچنین اتفاقاتی هشدارهایی است برای ما که در مواجه شدن با اتفاقاتی نظیر حادثه امروز یاسوج ، کمی منصف تر باشیم و اگر کمکی از دستمان بر نمی آید ، بر مشکلات مردم نیافزایم!

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری