فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

تشکیل اولین مجمع استانی سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور استاندار

فصلی نو،سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل اولین مجمع استانی سلامت استان خبر داد. به گزارش فصلی نو ،امین الله بابویی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ...

modir
بهمن ۱۵, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو،سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل اولین مجمع استانی سلامت استان خبر داد.

به گزارش فصلی نو ،امین الله بابویی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:  معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان برای اولین بار با تشکیل مجمع استانی سلامت به ریاست استاندار و حضور مدیران کل در بعد اجتماعی کردن سلامت اقدام خواهد کرد.

بابویی به ابعاد ۴ گانه سلامت پرداخت و بیان کرد:  سلامت از چهار بعد معنوی، جسمانی، روانی و اجتماعی تشکیل شده که در بعد جسمانی سلامت، اقدامات بزرگی از ابتدای انقلاب انجام شد اما بعدهای اجتماعی و روانی کمتر مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به تشکیل معاونت اجتماعی در دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: سلامت امری بین بخشی است که تنها ۲۵ درصد آن متوجه دانشگاه علوم پزشکی و حدود ۷۵ درصد از سهم سلامت در گرو عملکرد سایر ادارات، سازمان های مردم نهاد و خود مردم است، بنابراین با ایجاد تعاملات اجتماعی بیشتر  می توان به نتایج مطلوب دست یافت.

وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد تنها استانی است که در ۸ شهرستان آن مجمع شهرستانی سلامت تشکیل شده است، اظهار داشت: همچنین این معاونت برای اولین بار با تشکیل شورای پیام گذاران سلامت جهت انتقال مفاهیم مرتبط با سلامت و ارتباط نزدیک به ادارات اقدام نمود.

سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان، برنامه های خود را در ۴ محور سلامت و امنیت غذایی، سازمان های مردم نهاد، خیرین، آموزش و ارتقا سلامت عنوان کرد.

وی در ادامه گفت: معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان با برگزاری کارگاه های آموزشی، سمینارهای علمی و همایش های مختلف در جهت افزایش سواد سلامت عمومی تلاش نمود.

بابویی با تاکید بر استفاده از ظرفیت ائمه جمعه در بحث توجه به سلامت اجتماعی در مراسمات مذهبی و تربیون های نماز جمعه، یادآور شد: همایش های زن سالم، جامعه سالم، سرطان و راه های شناخت آن ونیز همایش تالاسمی از جمله برنامه های آموزشی معاونت اجتماعی در راستای ارتقا سواد سلامت جامعه بوده است.

وی با بیان اینکه تا بهمن سال گذشته تنها ۴ سازمان مردم نهاد در استان فعال بود، اظهار داشت: با راه اندازی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان این تعداد به ۱۸ سازمان مردم نهاد فعال در استان رسید که در حال ارائه خدمت هستند.

سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اقدامات این معاونت در راستای سلامت و امنیت غذایی، یادآور شد: در بعد اجتماعی کردن سلامت برای اولین بار مجمع استانی سلامت را تشکیل شد.

وی در ادامه ابراز داشت: از زمان تشکیل معاونت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی استان، در راستای مشارکت سازمان های مردم نهاد در امر سلامت، فعالیتهای مناسبی صورت گرفت و در سال جاری نیز برنامه های خوب و مؤثری در این راستا در نظر داریم که انشالله نتیجه ای در شأن مردم استان خواهد داشت.

سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان، به برخی دستاوردهای منحصر به فرد معاونت اجتماعی استان اشاره نمود و افزود: امروز مفتخریم که موفق به برگزاری ۱۴ همایش بزرگ در جهت ارتقا سطح سواد بهداشتی جامعه شده ایم که خوشبختانه بازخوردهای مثبتی نیز در سطح جامعه هدف و مروجان حوزه سلامت جامعه در پی داشته است.

امین اله بابویی رسانه را بازوی قوی حوزه سلامت در جامعه دانست و اظهار داشت: این حقیقتی غیر قابل کتمان است و جهت بهره جستن از این پتانسیل، دانشگاه علوم پزشکی استان درصدد برگزاری کارگاه دو روزه ای جهت انتقال و ارتقا سواد سلامت اصحاب رسانه است.

وی با بیان این نکته که در ابتدای دوران تصدی معاونت اجتماعی تنها ۴ سازمان مردم نهاد در سطح استان فعال بود، اذعان داشت: معتقدیم بخش خصوصی به ویژه سازمان های مردم نهاد که در بطن جامعه سیر می کنند و چارچوب های دست و پاگیر قانونی ندارند به ذاته می توانند چابک تر از بخش دولتی فعالیت نموده و بر پایه این یقین توانسته ایم تعداد سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت استان را به ۱۸ سازمان برسانیم که بعضا سازمان های ملی است.

سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان اذعان داشت: با پیگیری رئیس دانشگاه و معاونت اجتماعی این دانشگاه، هر سازمان مردم نهاد با اسقرار شعب خود در استان یک طیف خاص از بیماران و نیز معضل را پوشش داده و زمینه استقرار شعب برخی از سازمان های مردم نهاد نیز فراهم شده است.

بابویی گفت: یکی از ماموریت های ذاتی این معاونت ایجاد بستر در زمینه رفع معضلات اجتماعی بوده که با اشراف کامل اطلاعاتی، رصد و پایش نقاط ضعف و قوت، توانستیم با تنویر افکار خیرین، آنها را به سرمایه گذاری در بخش کمک رسانی و رفع معضلات سوق دهیم که گاها موجبات پیوند خیرین را به برخی سازمان های دولتی ایجاد نمودیم.

وی با اشاره به جذب ۱۲۰ الی ۱۳۰ میلیارد ریال از طریق خیرین، نقش دولت و نگاه ویژه ریاست دانشگاه را در توفیقات حاصله مهم عنوان کرد و افزود: خرید تجهیزات جهت خانه سلامندان، استقرار و اعزام دو دستگاه کلینیک سیار دندان پزشکی در استان، ایجاد برخی زیر ساخت ها، اعزام و استقرار ۸ کاروان سلامت ارائه خدمات دندان پزشکی رایگانت به ۴۵۰۰ نفر از جامعه روستایی استان، جمیع آمار های حوزه معضلات اجتماعی و نگاه ویژه به هزینه های درمانی و بهداشتی نیازمندان به خدمت تنها بخش کوچکی از حمایت های بی بدیل وزارت خانه متبوع و نهایتا ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان است.

وی در پایان ضمن تقدیر از پزشکان متخصص، دنداپزشکان، پزشکان عمومی و سایر متولیان امر کاروان های سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: آنچه تاکنون یاد شد، بدون روحیه ایثار و انفاق متولیان امر میسر نمی شد و خوشحالیم که با رایزنی های ریاست محترم دانشگاه و نگاه خیرخواهانه همراهان، امروز با افتخار گزارش عملکرد خود را ارائه می دهیم.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری