فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کسانی که در زمینه ساخت و ساز کوتاهی کرده اند باید بازخواست شوند

غلام محمد زارعی ادامه داد : در تحلیل مسایل اتفاق افتاده  موضوع امداد رسانی که دستگاههای خدمت رسان بخوبی وارد عمل شدند،اما  وضعیت فضاهای درمانی ما بشدت اسیب پذیر هستند باید به سرعت به سمت راه اندازی...

modir
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت : باید با کسانی که در زمینه ساخت و ساز کوتاهی کرده اند باید بازخواست شوند.

به گزارش فصلی نو استان کهگیلویه و بویراحمد غلام محمد زارعی در نشست ستاد بحرا استان بیان  کرد: باید کسانی که در حوزه های مهندسی کار می کنند دقت ، نظر بیشتری داشته باشند و نظام مهندسی ساختمان باید به جد پیگیر مسائل ساخت و ساز باشد.

زارعی با تاکید بر اینکه نبایدبحث حوادث و اتفاقات را فقط در مرحله اجرا کنترل کنیم خاطر نشان کرد: باید از همین الان به فکر پیشگیری باشیم و تاسیسات اب را به دلیل قرار گرفتن در دامنه ها به زیر خاک منتقل کنیم .

وی ضمن تشکر از مدیران استانی و شهرستانی در خصوص همکاری در مرتفع کردن مشکلات پس از وقوع زلزله تصریح کرد:  همه در صحنه بودند و با همه توان علیرغم اینکه حوادث غیر مترقبه مجدد  احتمالی وجود داشت اما عزیزان خوب وارد صحنه شدند .

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: زلزله امروز یک تجربه عملی و یک همایش عملی برایرحوادث مشابه است و در این اتفاقی که پیش امد باید ضعف ها و قوت ها را بهتر بشناسیم .

غلام محمد زارعی ادامه داد : در تحلیل مسایل اتفاق افتاده  موضوع امداد رسانی که دستگاههای خدمت رسان بخوبی وارد عمل شدند،اما  وضعیت فضاهای درمانی ما بشدت اسیب پذیر هستند باید به سرعت به سمت راه اندازی بیبمارستان جدید برویم و در بحث تجهیزات پزشکی باید یک مقدار تقویت شویم که در اینچنین حوادث احتمالی  گرفتار نشویم .

زارعی از هلال احمر ،دانشگاه علوم پزشکی و دستگاههای خدمت رسان به جهت همکاری بی دریغ تشکر کرد و گفت: از نظر من هلال احمر و دانشکاه علوم پزشکی همه پای کار بودند اما فضاها محدود بودند اگر تعداد مصدومان بیشتر بود با مشکلات عدیده ای روبرو می شدیم.

وی با اعلام اینکه حوزه روستایی کمتر مورد آسیب قرار گرفت گفت: کانون زلزله از روستاهها فاضله داشت اما در درون شهر ها خسارتی داریم برخی از اشکالات پیش امده خیلی عمیق نیست  و  لازم است از  فرمول پیشگیری بهتر از درمان است استفاده کنیم و باید از سازه های جدید بهره ببریم .

نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:این یک زنگ خطر برای ما بود و روستاههای که در کانون زلزله قرار دارند احصا شوند و ما از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنیم تا بعدا با خسارات احتمالی سنگین مواجه نشویم .

گیاهان کوهی - منابع طبیعی

 

اخبار مرتبط

ادامه آتش‌سوزی در کوه‌های دلی بج-مزدک: تلاش‌های مردمی برای مهار آتش
واکسیناسیون رانندگان عمومی در یاسوج به منظور تأمین سلامت جامعه
فیلم و عکس -ادعای مربوط به راهداری و حمل و نقل کذب از...
کاهش کیفیت آب رودخانه بشار تایید شد
تأیید تخلفات در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد /ابطال مدارک دوره تخصصی...
پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
گردهمایی مدیران امور اداری سازمان امور عشایر ایران در یاسوج و برگزاری دوره...
سرپرست دانشکده بهداشت و علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری