فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

گزارشی از وضعیت ازدواج و طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد + خبر خوش برای زنان جدا شده

 فصلی نو ، کلمه “طلاق” وقتی بیان می شود ، حکایت از یک اتفاق ناگوار در زندگی زناشویی بین زن و مرد است که در این خصوص نگاه های متفاوتی هم بیان می شود . اینکه طلاق خوب است یا بد ؟ مطمئنا...

modir
اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

 فصلی نو ، کلمه “طلاق” وقتی بیان می شود ، حکایت از یک اتفاق ناگوار در زندگی زناشویی بین زن و مرد است که در این خصوص نگاه های متفاوتی هم بیان می شود . اینکه طلاق خوب است یا بد ؟ مطمئنا اکثریت مردم خواهند گفت بد مگر عده ای که خود آن را تجربه کرده و گاها دیده می شود که از وقوع آن درزندگی خودبه شدت اظهار رضایت هم می کنند! اما در این خصوص نظراسلام که خود آن را برایزمان های خاص تایید می کند چیست ؟

به گزارش فصلی نو استان  کهگیلویه و بویراحمد، اسلام با طلاق سخت مخالف است. اسلام مى خواهد تا حد امکان، طلاق صورت نگیرد. اسلام، طلاق را به عنوان یک چاره جویى به مواردى که چاره منحصر به جدایى است، تجویز کرده است. اسلام، مردانى را که مرتب زن مى گیرند و طلاق مى دهند و به اصطلاح «مطلاق» مى باشند، دشمن خدا مى داند.

اینگونه تعابیر ازطلاق واقعیت نگاه دین اسلام نسبت به طلاق است. اما کلمه طلاق در فرهنگ های بومی خصوصا در کهگیلویه و بویراحمد دارای تبعات زیادی است و معمولا کسانی که به طلاق روی می آوردند ، خصوصا زنان در انظار عمومی بسیار نکوهش می شوند.

وضعیت طلاق در کهگیلویه و بویراحمد

سعید محوری مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان و در تشریح عملکرد ۱۱ ماهه این اداره کل گفت: در یازده ماهه ابتدایی سال ۹۶، ازدواج و طلاق در کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب ۱۰ و ۸ درصد کاهش داشته است.
این مقام قضایی در خصوص تعداد وقایع طلاق ثبت شده در این استان گفت: در یازده ماهه ابتدایی سال ۹۶ تعداد ۱۴۶۲ واقعه طلاق در سطح استان در دفاتر رسمی طلاق به ثبت رسیده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۵۹۷ واقعه طلاق بوده است کاهش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

البته در ۶ ماهه ی نخست سال ۹۶هم مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: آمار طلاق در این استان از ۳۶ درصد در سال‌های ۹۴ و ۹۵ به ۱۰ درصد در سال ۹۶ کاهش داشته است.
حجت‌الاسلام علی فتح میر محمدی در خصوص دلایل آن اظهار داشت: این کاهش بیانگر اقدام‌های مؤثر انجام‌شده توسط متولیان امر در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه طلاق در چند سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد است.

یک خبر خاص برای زنان مطلقه !

اما امروز خبری بر روی خروجی برخی رسانه ها قرار گرفت که می توان به عنوان یک خبر خوب برای زنان مطلقه از آن یاد کرد هر چند انتقاداتی هم از طرف برخی افراد بر آن وارد شده است.
بنابر این گزارش سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از بررسی موضوع حذف واژه طلاق از شناسنامه زنان مطلقه در قالب طرحی خبر داد و هدف از این امر را تامین امنیت روانی زنان اعلام کرد.

زهرا ساعی در خصوص حذف واژه طلاق از شناسنامه زنان مطلقه، اظهار داشت: این موضوع در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شده در قالب طرحی در صحن علنی بررسی شود.

دلیل موافقان و مخالفان حذف واژه طلاق ازشناسنامه زنان مطلقه

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس افزود: ثبت عنوان طلاق در شناسنامه برای بانوان در بسیاری از فضاها به ویژه عرصه‌های اجتماعی آسیب‌زا شده و مراجعات و مطالبات زیادی از بانوان برای حذف عنوان طلاق از شناسنامه وجود دارد.

وی ادامه داد: در برخی موارد دیدگاه ها و نگاه از سوی برخی آقایان به زنان مطلقه مناسب نبوده و به نظر می‌رسد با حذف طلاق از شناسنامه زنان این معضل مدیریت و زنان با آرامش روانی بیشتری بتوانند فعالیت کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه حذف عنوان طلاق از شناسنامه زنان مطلقه منطقی است، تصریح کرد: برای تامین امنیت روانی زنان بهتر است این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

ساعی با یادآوری نشست اخیر دکتر لاریجانی با فراکسیون خانواده مجلس، گفت: در این نشست حذف عنوان طلاق از شناسنامه زنان مطلقه مطرح شد و با بحث و گفت‌وگوهای صورت گرفته مورد استقبال رئیس مجلس نیز قرار گرفت.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم، افزود: البته حذف عنوان طلاق از شناسنامه ممکن است برخی موضوعات مانند اعتماد عمومی را تحت‌الشعاع قرار داده و بی‌اعتمادی را در جامعه رواج دهد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه جامعه به بلوغ فکری و ذهنی در مورد حفظ صداقت رسیده است، گفت: هر چند طلاق از شناسنامه پاک می شود اما مخفی نمی‌ماند؛ برای جلوگیری از بی‌اعتمادی در جامعه ضروری است طرح حذف طلاق از شناسنامه به گونه‌ای مدنظر قرار گیرد که موجب بی‌اعتمادی نشده و به ازدواج صدمه نزند.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری