فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

برای انجام امور تبلیغی ۲۲ روحانیون در زندانهای استان مستقر می شوند

جمیاری هدف از اجراء چنین برنامه ها و تأسیس چنین هئیتی را جنبه فرهنگی و تربیتی عنوان و تصریح کرد: متاسفانه به لحاظ عدم شناخت جامعه از برنامه های مختلف اصلاحی و تربیتی در زندانها، زندانیان را در طول...

modir
خرداد ۱۱, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ،مدیرکل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد از استقرار ۲۲ روحانی  در زندانهای استان جهت امور تبلیغی خبرداد.

به گزارش فصلی نو استان کهگیلویه و بویراحمد، اسماعیل جمیاری در ضیافت افطاری زندانیان که در مسجد قبا یاسوج برگزار شد، با تقدیر از حمایت رئیس کل دادگستری و مسؤلین قضایی استان گفت: اگر حمایت معنوی مسؤلان قضایی در زمینه ای مختلف نبود، چنین برنامه های فرهنگی با رویکرد تربیتی صورت نمی گرفت .

وی افزود: سازمان زندانهای استان در کنار کار اقدامات تأمینی و مراقبتی خود از زندانیان با تأسی از آیات قرآن در باز سازی شخصیت زندانیان به خطا رفته اهتمام جدی دارد.

مدیرکل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در این راه با استقرار ۲۲ روحانی در زندانهای استان جهت امور تبلیغی در ایام ماه رمضان و برگزاری نماز جماعت، برگزاری تمامی مناسبتها، دعوت از قراء بین المللی، اعتکاف، احیاء شبهای قدر، برپایی نمازهای جماعت و توسعه برنامه های قرآنی مددجویان را در راه بازگشت سالم به خانواده و جامعه کمک می کند که در این راه توفیقات خوبی نیز بدست آورده است .

جمیاری هدف از اجراء چنین برنامه ها و تأسیس چنین هئیتی را جنبه فرهنگی و تربیتی عنوان و تصریح کرد: متاسفانه به لحاظ عدم شناخت جامعه از برنامه های مختلف اصلاحی و تربیتی در زندانها، زندانیان را در طول تحمل حبس و حتی بعد از آزادی با نگاه منفی و گناهکار می بینند که این نوع نگاه در تضعیف روحیه و نا امیدی زندانیان و خانواده هایشان اثرگذار بوده و آنان را منزوی می کند .

وی ادامه داد: ما وظیفه داریم تا برای باز اجتماعی شدن زندانیان گوشه ایی از فعالیتهای فرهنگی و تربیتی را به میان جامعه برده تا مردم از تغییراتی که در طول تحمل حبس در رفتار و کردار زندانیان ایجاد شده است را به عینه ببینند تا بلکه نوع نگاه ها نسبت به این قشر آسیب دیده متفاوت از گذشته شود که خوشبختانه تشکیل هیئت متوسلین به اهل بیت(ع)در خارج از زندان و در بین جامعه و یا حضور معتکفین زندانی در مساجد داخل شهر و اعزام زندانیان به نماز جمعه می تواند گام موثری در تغییر نگرش مردم به زندانیان شود.

IMG 20250401 WA0634

همچنین حجت الاسلام غلامرضا مزارعی، رئیس کل دادکستری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین با تقدیر و تشکر از ابتکار مدیرکل و مجموعه زندانها برای تأسیس هئیت متوسلین به اهل بیت علیهم السلام گفت: هدف چنین برنامه هایی می تواند در مراقبت از نفس و شخصیت زندانیان در بعد از آزاد شدن از زندان اثر گذار باشد و این جای بسی خرسندی است.

وی افزود: نگاه ما به زندانی بر اساس رأفت اسلامی، نگاه تربیتی است بنابراین افرادی که وارد زندان می شوند سه گروه هستند یا بدهکار و محکومین مالی هستند که اینان مجرم و گناه کار نبوده، یا برای اولین بار مرتکب خلاف شده که با دید تخفیف مجازات به آن نگاه کرد، که این دو گروه را به عنوان افراد و مخلین نظم نمی دانیم اما افرادی هستند که سابقه دار و مخلین آسایش جامعه بوده که دو گروه اول نیز از آنان بیزاری می جویند بنابراین دستگاه قضا با این گروه برخورد قاطع دارد .

مزارعی تصریح کرد: با تدبیر مدیر کل زندانها و تجمیع زندانیان در برنامه های اعتقادی و تربیتی نشان می دهیم که باید افرادی که وارد زندان شده اند نباید به چشم یک مجرم به آنان نگاه کرد چرا که خیلی از جرائم اینان اقتصادی، جرائم فضای مجازی و یا خطاهای کوچک بعلت دوری از معنویت بوده که گرفتار زندان شده اند بنابراین چنین برنامه هایی مسلماً در آشتی اینگونه افراد با خدا مطلوب و مورد پسند است .

وی با ذکر آیات و روایتی در بیان بر خورد با گرفتاران و افراد در بند ادامه داد: وظیفه ما در قبال افراد زندانی برخورد مناسب و پیگیری خواسته ها و مشکلات آنان است تا در این راه بر مشکلاتشان فائق آیند.

در پایان این آیین با حضور مسؤلان عالی قضایی و اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد در برنامه ای با شرکت ۳۰۰ نفر از زندانیان رأی باز در مسجد قبا یاسوج از نماد و نشان هئیت متوسلین به اهل بیت علیهم السلام زندانهای این استان رونمایی شد.

IMG 20250401 WA0626
IMG 20250401 WA0624
IMG 20250401 WA0622

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
خبرهای جدید از جنگ ایران و اسرائیل : درخواست از مردم برای به...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری