فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

یکی به داد مردم شرف آباد برسد -از بوی تعفن فاضلاب تا کوچه های خاکی

شهر یاسوج از شمال تا جنوب آن محلاتی وجود دارد که هر کدام مشکلات خاص خود را دارند از شمالی ترین نقطه که محمودآباد است تا معصوم‌آباد و اکبرآباد و نجف‌آباد و تل زالی و زیرتل و بلوکو و در نهایت شرف‌آباد...

modir
مرداد ۵, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، شرف‌آباد و مردمان محروم و مظلومش را تنها می‌گذاریم و برای پی‌گیری مشکلات مردم به نقطه‌ای دیگر از شهر یاسوج می‌رویم و از مسؤولان انتظار داریم که به داد این مردم برسند و خدمت به آن‌ها را در سایه سیاسی‌کاری‌ها فراموش نکنند.

به گزارش فصلی نو استان کهگیلویه و بویراحمد، هر چند از شهر یاسوج به عنوان مرکز استان نام برده می‌شود اما آن قدر در این شهر کارهای نکرده و نیمه کاره و نبود زیرساخت وجود دارد که هر از تازه راه رسیده‌ و مهمانی را به فکر وا می‌دارد که آیا اینجا هم مثل اصفهان و اراک و زاهدان و ایلام و شهرکرد مرکز استان است؟!.

مرکز استانی که اگر سری به محلات آن بزنیم رنگ و روی خوبی ندارند و در بهترین نقطه این شهر هم می‌توان غبار محرومیت را به خوبی مشاهده و البته کم‌کاری‌ها را به درستی لمس کرد.

شهر یاسوج از شمال تا جنوب آن محلاتی وجود دارد که هر کدام مشکلات خاص خود را دارند از شمالی ترین نقطه که محمودآباد است تا معصوم‌آباد و اکبرآباد و نجف‌آباد و تل زالی و زیرتل و بلوکو و در نهایت شرف‌آباد می‌توان بدون عینک و ذره‌بین و به وضوح مشکلات را دید.

در یکی از برنامه‌های کاری خود به منطقه شرف‌آباد رفتیم تا از نزدیک مشکلات مردم را بررسی کرده و محض اطلاع مسؤولان این مشکلات را که نه ۱ و ۲ و ۱۰ مشکل بلکه صدها مشکل است گزارش دهیم.

به ورودی شرف‌آباد و روبروی ایران‌خودرو که می‌رسیم آن چه که بیش از همه به چشم می‌آید کوچه‌های خاکی و گرد و خاک است که با عبور هر خودرو فضای شرف‌آباد آکنده از گرد و خاک می‌شود.

13970504000682 Test NewPhotoFree

مردم و به خصوص زنان خانه‌دار از این وضعیت می‌نالند که خانه و زندگی برایشان نمانده است روزانه چندین مرتبه باید خانه‌ها را گردگیری کنند تا بلکه فرزندانشان از این وضعیت جان سالم به در برند.

در کنار خانه‌های مردم جوی آبی روان است که خدا می‌داند چه امراض و بیماری‌ها که همراه با این آب به خانه و کاشانه شرف‌آبادی‌ها نمی‌رود و بچه‌هایی که به دلیل نبود حتی یک متر فضای سبز در قدیمی‌ترین محله یاسوج مجبورند روزگار خود را در ساحل این جوی کثیف آب سپری کرده و تنها دل خوشی آن‌ها همین باشد که روزانه طول و عرض جوی را بپیمایند.

اما تاسف‌بارتر از همه عبور لوله‌های آب از وسط این جوب آب کثیف و آلوده است که با کوچکترین نشتی آلودگی وارد آب آشامیدنی مردم می‌شود و نمی‌دانیم چرا تاکنون آب و فاضلاب که به غیر از تامین آب مسؤول تامین آب بهداشتی و سالم برای مردم است در این خصوص کوتاهی کرده است.

13970504000681 Test NewPhotoFree

کمی که توجه خود را بیشتر کنی وضعیت اسف‌بار جاده اصلی را می‌بینی که پر است از چاله و چوله و دست انداز و جوی‌های کوچک و بزرگ آب که بر اثر نشتی آب و شکستگی لوله‌ها در وسط خیابان ایجاد شده و مردم و به خصوص رانندگان را به زحمت می‌اندازد.

به کنار مغازه‌ای رفتیم و با صاحب مغازه که خود را امیرنژاد می‌نامد و همچنین پیرمردی زبل که نامش مشهدی رمضان است همکلام و همزبان شدیم.

آن‌ها امیدی به مسؤولان که ندارند هیچ از خبرنگاران هم بی‌توقع شده‌اند و می‌گویند شبکه دنا چندین بار با ما مصاحبه گرفت و گزارش تهیه کرد اما هیچ در این حرف‌ها نبود و مشکلات همچنان باقیست.

جوانانی که بهترین اوقات فراغتشان نشستن بر روی صندلی مغازه آقای امیرنژاد است هم از مسؤولان گلایه‌مند بودند که چرا به فکر شرف‌آباد نسیتند و پارکی و فضای سبزی و امکاناتی برای گذراندن وقت فراغت در این منطقه تدارک نمی‌بینند.

مردم از شهرداری بیش از سایر دستگاه‌ها توقع همکاری دارند و بیش از هر چیز از وضعیت معابر و خیابان‌های شرف‌آباد نگران هستند آن‌ها می‌گویند وضعیت ما از محروم‌ترین روستاهای یاسوج هم بدتر است و ای کاش در حد یک روستا به ما خدمات می‌دادند.

آن‌ها از لوله‌های آبی می‌گویند که سال‌هاست کشیده شده اما همچنان آب در لوله‌های قدیمی جریان دارد و کسی به فکر پایان دادن به این وضعیت نیست.

13970504000673 Test NewPhotoFree

اما مهم‌ترین موضوعی که مردم از آن گلایه دارند بوی بد تصفیه‌خانه فاضلاب شهر یاسوج است که واقعا دیگر مردم شرف‌آباد را عصبانی و کلافه کرده است.

بوی بد فاضلاب که چندین ماه است در شرف‌آباد تبدیل به بحران شده بیش از سایر مشکلات به مردم این منطقه فشار روحی و روانی وارد کرده است به نحوی که به قول خودشان شب‌ها نمی‌توانند از این بوی بد خواب راحت بروند و یا حتی نشستن در حیاط خانه را هم مشکل کرده است.

امیر امیرپور از معتمدین منطقه شرف‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان این که مسؤولان هنوز مردم شرف‌آباد و گذشته و پیشینه و فرهنگ بالای این مردم را درک نکرده‌اند اظهار کرد: آن‌ها نمی‌دانند که سکوت شرف‌آبادی‌ها در مقابل این همه کم کاری تنها به حجب و حیای مردم منطقه برمی‌گردد.

امیرپور افزود: مردم شرف‌آباد قدردان خدمات نظام جمهوری اسلامی هستند اما به مسؤولانی که به فکر مردم نیستند و به جای خدمت وارد بازی سیاسی شده‌اند هیچ اعتمادی ندارند.

وی گفت: مسؤولان اگر به فرمایاشات رهبری عمل می‌کردند حال و روز ما این گونه نبود که برای بدیهی‌ترین نیازهای خود این گونه زجر و مشقت را متحمل شویم.

امیرپور افزود: مسؤولان چه می‌دانند و چه درکی از وضعیت کنونی شرف‌آباد و بوی تعفن فاضلابی دارند که زندگی را به کام مردم منطقه تلخ کرده است.

 در شرف‌آباد یک سالن ورزشی برای تفریح جوانان وجود ندارد و بچه‌ها در کوچه پس کوچه‌های خاکی و در میان لجنزارهایی که به دلیل نبود طرح هادی ایجاد شده بازی و ورزش و فوتبال را فراموش نمی‌کنند.

مردم از وضعیت بد کوچه‌ها در زمستان و پاییز و همزمان با فصل بارش‌ها بسیار هراسانند چرا که با کمترین بارشی دیگر رفت و آمد در کوچه پس کوچه‌های شرف‌آباد غیر ممکن است.

زن جوانی که باید مرد معلول خود را روزانه برای جلوگیری از افسردگی و تشدید بیماری در کوچه‌های خاکی و پر دست انداز بچرخاند بیش از همه زجر می‌کشد و در حالی که اشک در چشمان دارد و مرد خود را در سایه خانه‌ای مخروبه تنها رها کرده و دنبال سایر بدبختی‌های خود است از ما انتظار دارد که مشکلات را به گوش مسؤولان برسانیم.

13970504000680 Test NewPhotoFree

اخبار مرتبط

دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد
۴۹ اتاق هنر برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی شد
سپاه: تاسیسات تولید سوخت جنگنده‌های اسرائیلی هدف قرار گرفت

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری