فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

یادداشتی از محسن عابدیان – روحانی،سردرگم و متزلزل–کار از تعویض وزیر گذشته است

احساس گناه مردم در باورهای تمام رای دهندگان به روحانی روز به روز تشدید شده و با این استیضاح ها و برکناری ها احساس رضایت بدست نمی اید...روحانی نه تنها انتظاراتی که ازش میرفت را برآورده نکرد بلکه از...

modir
شهریور ۴, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو – محسن عابدیان

به نام خداوند جان خرد.
احساس گناه مردم در باورهای تمام رای دهندگان به روحانی روز به روز تشدید شده و با این استیضاح ها و برکناری ها احساس رضایت بدست نمی اید…روحانی نه تنها انتظاراتی که ازش میرفت را برآورده نکرد بلکه از هشت سال سیاه قبلترش هم بدتر کرد…این به معنای مقصر دانسته روحانی یکه و تنها نیست اما جور این احساس گناه بیشتری بر روحانی است.
اصلاح طلب و اصولگرا.
ذی نفعان و بی نفعان هم متوجه شده اند که این بار مردم تشخیصشان از همه انان درست تر است اصولگرایانی که احتمالا خوشحال اند سعی دارند روحانی را تحت فشارهای زیاد به گماشتن وزیران و عواملان از جنس خودشان وادار کنند که موفق نیر بوده اند و اصلاحاتی که پایه اصلی پیروزی و حامیان روحانی بوده اند خوب درک کرده اند با همه این منصوبان باز از نظر مردم این روحانی سقوط کنندست…همان فروغ فرخزاد گفتند:نجات دهنده در واقع در گور خفته است لذا باید به تک تک مردم بازگشت و برای نجات مردم و خود این نوع حکمرانی های فساد آفرین را کنار گذاشت…چه از نوع احمدی نژاد و چه از نوع روحانی کشور در بحران قرار گرفته است و نه از روحانی دیر عمل کاری بر می اید نه از کسانی که روحانی را به مقام های بالاتر اغوا کرده اند.
وزیر اقتصاد مقصر است اما مقصران اصلی باید بدانند که روزی چون وزیر اقتصاد برای خودشانم پیش خواهد امد…تعویض وزیران و عاملان اصلی چاره کار نیست،چاره کار تغییر مسیر حرکت است…ساختار کنونی به علت سیستم گزینشی حزبی و نظارت استصوابی از عقلانیت پالایش شده است و گرفتار مدیران و مسعولان ناکارآمد نالایق و ریا کار ناپاک گردیده است…این اصلاحات باید ساختاری باشد و تنها و صرفا این مردم باید باشند که تصمیم بگیرند…کشور برای تمام مردم است نه یک عده خاص ،مشکل اقتصاد ما فقط وزیرش نیست،مشکل ساختار اقتصادی،سیاسی،اجتماعی و…..است.
محسن عابدیان فعال سیاسی

اخبار مرتبط

پرداخت پاداش ۱۳۵ میلیارد ریالی به خوش مصرف‌های برق کهگیلویه و بویراحمد
بحران دارو : بدهی بیمه‌ها جان بیماران را تهدید می‌کند
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...
به قلم محمد بهرامی سیف اباد – کمیسیون انرژی چگونه به مرجعی فعال...
چرایی دفاع یک اصولگرا از تاجگردون
امحای ۲۲۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد 
یادداشت سید محمد دانشی – دکتر محمد بهرامی و یکسال تلاش صادقانه

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری