فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

مشوق های ویژه برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی دهدشت ۲

وی بیان کرد: تاکنون طرح‌های احداث شبکه داخلی برق و آب و نیز خط انتقال و شبکه داخلی برق در این شهرک صنعتی انجام شده و شهرک دارای امکانات زیربنایی، برق‌رسانی، زیرسازی و سردرب ورودی و نگهبانی است...

modir
آبان ۵, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص مشوق‌های ویژه برای سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی دهدشت ۲ خبر داد و گفت: کمک به راه‌اندازی و به ظرفیت‌رسانی واحدهای صنعتی کوچک و تکمیل طرح‌های نیمه تمام را از مهمترین برنامه‌های این شرکت در سال جاری خواهد بود.

به گزارش فصلی نو استان کهگیلویه و بویراحمد، سیدهاشم موسوی عصر امروز در بازدید از شهرک‌های صنعتی شهرستان کهگیلویه با اشاره به ایجاد زیر ساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی این شهرستان گفت: زیرساخت‌ها در در فاز توسعه شهرک صنعتی دهدشت۱  و همچنین در شهرک صنعتی دهدشت ۲ برای جذب سرمایه‌گذار فراهم است شهرک صنعتی دهدشت ۱ و ۲ که می‌توان آن را گنج و کلید توسعه صنعتی شهرستان نامید، لازم است سرمایه‌گذاری مناسب به منظور توسعه این شهرک‌های صنعتی شتاب گیرد.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شهرک صنعتی دهدشت ۲ که در جوار محور مواصلاتی جنوب شمال و جاده در دست احداث جدید اصفهان خوزستان و با توجه به نزدیکی به بنادر جنوب، دارای موقعیتی ممتاز و ظرفیت بالقوه و بی نظیر برای تولید و اشتغال جوانان مستعد درسطح استان و شهرستان است.

13970805001016 Test PhotoI

موسوی ادامه داد: شهرک صنعتی شماره ۲ دهدشت، ۶۲ هکتار مساحت دارد و از همه امکانات زیرساختی برخوردار و آماده جذب سرمایه‌گذار است.

 شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد نیز با اختصاص مشوق‌های سرمایه‌گذاری از متقاضیان و سرمایه گذاران حمایت ویژه می‌کند

وی بیان کرد: تاکنون طرح‌های احداث شبکه داخلی برق و آب و نیز خط انتقال و شبکه داخلی برق در این شهرک صنعتی انجام شده و شهرک دارای امکانات زیربنایی، برق‌رسانی، زیرسازی و سردرب ورودی و نگهبانی است .

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این شهرک صنعتی با توجه به مزیت‌های آن، افق روشنی را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند و شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد نیز با اختصاص مشوق‌های سرمایه گذاری از متقاضیان و سرمایه گذاران حمایت ویژه می‌کند.

موسوی از اعلام آمادگی این شرکت جهت نشست با حضور مسئولان و سرمایه گذاران محلی و بومی در خصوص رفع موانع، مشکلات و فعال سازی این شهرک صنعتی خبر داد و افزود: نزدیکی به شاهراه استاهای فارس و خوزستان، اصفهان، وجود نیروی انسانی جوان و آماده به کار در جوار شهرک صنعتی مهمترین مزیت این شهرک صنعتی است.

راه‌اندازی و به ظرفیت‌رسانی واحدهای صنعتی کوچک و تکمیل طرح‌های نیمه تمام از اهم برنامه های شرکت شهرکهای صنعتی کهکگیلویه و بویراحمد در سال جاری

وی در ادامه از شهرک دهدشت ۱ بازدید و بر رفع موانع و مشکلات، حمایت ویژه از واحدهای صنعتی کوچک و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در شهرکهای صنعتی تاکید شد.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید ضمن بررسی زیرساختها و امکانات زیر بنایی در این شهرک صنعتی در جلسه با تعدادی از مدیران واحدهای تولیدی به بررسی مسائل و مشکلات حوزه تولید این شهرک پرداخت.

مشکلات واحدها به صورت روزانه بررسی و رصد و تدابیر لازم به منظور رفع آنها اتخاذ می‌شود

 وی در این جلسه با اشاره به ضرورت حمایت ویژه از واحدهای تولیدی موجود گفت: کمک به راه اندازی و به ظرفیت رسانی واحدهای صنعتی کوچک و تکمیل طرح‌های نیمه تمام را از مهمترین برنامه های این شرکت در سال ۹۷ خواهد بود که با برنامه ریزی‌های لازم تلاش خواهد شد که مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی بصورت ویژه پیگیری می‌کنیم.

 

موسوی در ادامه بر حمایت حداکثری از سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی تأکید کرد و گفت: شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در راستای برنامه‌های سازمانی در شرایط کنونی، پا به پای صنعتگران حرکت می کند و رفع مشکلات آنها در اولویت کاری قراردارد.

وی پایش لحظه‌ای وضعیت واحدهای صنعتی را از مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت، اعلام کرد و گفت: مسائل و مشکلات واحدها به صورت روزانه بررسی و رصد و تدابیر لازم به منظور رفع آنها اتخاذ می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت رفع موانع و مشکلات موجود و توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی، گفت: پیگیری و آمادگی کامل داریم مسائل و معضلات این حوزه را از طریق تعامل و هم افزائی با دستگاهها، نهاد ها درگیر و بانک‌های عامل و حسب نیاز با طرح در کارگروه رفع موانع تولید در سطح استان مرتفع و در خصوص موارد قابل حل در سطح شهرستان از طریق کارگروه اقتصادی و سرمایه‌گذاری شهرستانی با حمایت فرمانداران محترم برطرف کنیم.

موسوی در ادامه افزود: نباید اجازه داد دشمن در این عرصه با القای فضای یاس و ناامیدی التهاب ایجاد کند و در این زمینه به طور حتم با الطاف الهی بر مشکلات غلبه خواهیم کرد.

در پایان این برنامه از چند واحد تولیدی و صنعتی تعاونی ۳۷۷۱ محصولات سلولزی، پوشال کولر حیدری و … بازدید شد.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری