فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

کودک خردسال دهدشتی که ره صد ساله را یک شبه پیمود

اما آن توپ همه مرزها را درنوردید ، دست به دست چرخید تا به دیبالای آرژانتینی رسید و دیبالا از 23 میلیون هوادر/فالورش/ خواست که برایش صاحب این شوت دقیق را پیدا...

modir
آبان ۱۹, ۱۳۹۷
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو ، این روزها در فوتبال همه جای صحبت از کودک خردسال دهدشتی است ،امیر محمد علامه در زمینی خاکی و سرزمینی ناشناخته پا در کفش ستاره آرژانتیتی کرد و با توپ پلاستیکی اش همان کاری را انجام داد که ستاره یووه در چمن های سرسبز ،با لباس های برند و توپ های استاندارد زیر نظر بزرگترین مربیان جهان انجام می دهد.

به گزارش فصلی نو به نقل از ایرنا ،داستان امیر محمد وقتی شروع شد که توپ ‘دو پوسته’ آبی پلاستکی اش از فراز لاستیک های تراکتور و گاو آهن حیاط پدربزرگش گذشت و وارد دریچه کوچک اتاقک سنگی شد.

در لحظه ای که امیر محمد با پای چپ به توپ ضربه می زد تنها یک انگیزه داشت؛ اینکه در چالش فوتبالی پیشنهادی پسرخاله اش شرکت کند.

اما آن توپ همه مرزها را درنوردید ، دست به دست چرخید تا به دیبالای آرژانتینی رسید و دیبالا از ۲۳ میلیون هوادر/فالورش/ خواست که برایش صاحب این شوت دقیق را پیدا کنند.

کودکی که لباس راه راه سیاه و سفید یوونتوس را به تن داشت ، این کودک در سرزمین دیگری و در زمینی خاکی و ناشناخته پا در کفشش کرده بود و با توپ پلاستیکی اش همان کاری را کرد که ستاره یووه در چمن های سرسبز ،با لباس های برند و توپ های استاندارد تحت نظر بزرگترین مربیان جهان انجام داده بود.

جست و جو برای امیر محمد شروع شد.ایرانیان پیج امیر محمد را دنبال /فالو/ کردند و برای دیبالا پیام فرستادند. رسانه ها با امیر محمد و خانواده اش ارتباط برقرار کردند و او از رویاهای فوتبالی اش گفت.

علاقه امیر محمد به دیبالا باعث شد حتی مردم عادی ایران که تا پیش از آن ستاره آرژانیتی را نمی شناختند ،مشتاقانه او را دنبال کنند. امیر محمد در کلیپ دیگری بی ریاترین درخواستش از دیبالا یعنی پیراهن شماره ۱۰ را مطرح کرد و همین هم باعث شد قلب ایرانیان بیش از پیش برای این ستاره معصوم زمینهای خاکی بلادشاپور در کهگیلویه و بویراحمد بتپد.

امیر محمد یکی از هزاران استعداد فوتبالی این سرزمین است که اتفاقی و بر اساس همت و خلاقیت خودش دیده شد. ۲ سال است در مدارس فوتبال شهر دهدشت آموزش دیده و بازیکن ثابت تیم گلزار دهدشت در لیگ فوتبال این شهر است.

باریکنان هم تیمی اش از تکنیک منحصربه فرد او شگفت زده هستند و از او به عنوان دیبلای دهدشتی یاد می کنند.

امیر محمد می گوید همیشه به دیبالا علاقه داشتم اما چون دوستانم می گفتند حرکات با توپت شبیه دیبالاست بیشتر عاشقش شدم.

با فوتبال زندگی می کند و بزرگترین آرزویش حضور در آکادمی تیم فوتبال یوونتوس است.

عنایت ظهرابی سرمربی اش هم از امیرمحمد به عنوان بازیکنی مستعد یاد می کند و می گوید امیرمحمد با اینکه از نظر سنی کوچک تر از دیگر بازیکنان است اما ستاره تیم گلزار دهدشت است.

تجربه شیرین امیرمحمد علامه شاید رویای دست نیافتنی کودکان زیادی در کهگیلویه و بویراحمد باشد.

اکنون امیرمحمد که در خانواده ای با درآمد متوسط زندگی می کند با کمک فضای مجازی توانسته شاهکاری خلق کند .

در ماجرای شهرت امیر محمد همه چیز به غیر از استعداد و پشتکارش اتفاقی بود اما امیر محمد با آن شوت طلایی از آن دریچه کوچک گذشت وپا به دنیای جدیدی گذاشت.

دنیایی که هزاران کودک دیگر هنوز پشت دریچه هایش چشم انتظار دیده شدن هستند.

این رخداد جالب نقش فضای مجازی در تحقق آرزوهای بزرگ را بیش از پیش نشان می دهد.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
هشدار سرپرست هلال احمر شهرستان دنا به گردشگران و کوه‌نوردان: از سعود به...
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری