فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز دندانپزشکی کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت

فصلی نو-رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: مراکز دندانپزشکی این استان با اجرای طرح تحول سلامت با اعتباری افزون بر ۷ میلیارد تومان تجهیز شدند. ابراهیم نعیمی در گفت‌وگو با خبرنگران اظهار داشت:...

modir
مرداد ۳۰, ۱۳۹۶
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو-رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: مراکز دندانپزشکی این استان با اجرای طرح تحول سلامت با اعتباری افزون بر ۷ میلیارد تومان تجهیز شدند.

ابراهیم نعیمی در گفت‌وگو با خبرنگران اظهار داشت: بحث دندانپزشکی و سلامت دهان و دندان تا قبل از طرح تحول سلامت مغفول مانده بوده که در دولت یازدهم این مهم به طور ویژه در دستور کار دولت و مجموعه وزارت بهداشت قرار گرفت.

وی عنوان کرد: تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت ۲۵ درصد خدمات دندانپزشکی ارائه می‌شد که با اجرای این طرح این میزان به ۷۵ درصد رسید و امیدواریم روزی شاهد تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه‌های پیش بینی شده باشیم.

نعیمی با تاکید بر اینکه برخی از مناطق سخت‌گذر ، دور افتاده و عشایری استان به طور کامل از خدمات دندانپزشکی بهره‌مند نبودند، ابراز کرد: با راه اندازی کلینیک‌های سیار دندانپزشکی شاهد ارائه خدمات به مدت ۲۰۰ روز در طول سال به مناطق محروم هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تاسیس مراکز تجمیعی در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت، فعال سازی و تجهیز واحد دندانپزشکی ۱۲ مرکز روستایی، فعال سازی شیفت عصر ۱۰ مرکز بهداشتی و درمانی، تهیه و تامین ۳۵۰ آنگل، توربین و ایرموتور، تهیه و تامین ۴۰ دستگاه لایت کیور، تهیه و تامین ۴۵ دستگاه کاویترون(دستگاه جرم گیری) و نوسازی تمام واحدهای دندانپزشکی استان از جمله کارهای انجام شده در حوزه دهان و دندان از آغاز طرح تحول سلامت تاکنون در این استان است.

نعیمی تصریح کرد: در این مدت نیز خدمات دیگری شامل تجهیز تمام واحدهای دندانپزشکی به کامپیوتر برای ثبت خدمات سطح ۲، انجام ۲۵۰ هزار وارنیش فلوراید برای کودکان زیر ۱۲ سال، انجام ۹۵ هزار فیشور سیلانت، انجام ۷۲ هزار ترمیم دندان و انجام ۷۵ درصد خدمات برای گروه‌های هدف نیز انجام شده است.

وی از کسب رتبه سوم کشوری ثبت و ارائه خدمات دندانپزشکی در استان خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ میلیارد ریال از محل اعتبار طرح تحول سلامت دهان و دندان در این استان هزینه شده است.

اخبار مرتبط

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون استاندار کهیگیلویه و بویراحمد: رسانه، در جنگ ترکیبی قدرتمند ترین ابزار است
دستگیری جاسوس اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد
راه اندازی دستگاه پخت سیار نان با ظرفیت تولید ۸۰ هزار قرص در...
دستگیری و متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار و وطن فروش در کهگیلویه...
استاندار کهگیلویه و بویراحمد : وحدت ملی و مقاومت رمز عبور از توطئه‌های...
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بویراحمد منصوب شد
آخرین وضعیت امتحانات دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری