فصلی نو | فصل جنوب فصلی نو | فصل جنوب
  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری

آقای روزنامه نگار،آبگوشت خود تویی

فصلی نو-صطفی فراغت رُکن چهارمِ دموکراسی مدام در حالِ اشتباست. اشتباه پشتِ اشتباه. کسی هم نمی گوید آهای رسانه، آهای قلم به دست، روزنامه دار یا برنامه ساز اشتباه نکن. رکن چهارمِ دموکراسی یعنی مجموعه ای...

modir
آبان ۸, ۱۳۹۵
چاپ
0 دیدگاه ها

فصلی نو-صطفی فراغت

رُکن چهارمِ دموکراسی مدام در حالِ اشتباست. اشتباه پشتِ اشتباه. کسی هم نمی گوید آهای رسانه، آهای قلم به دست، روزنامه دار یا برنامه ساز اشتباه نکن. رکن چهارمِ دموکراسی یعنی مجموعه ای که توان  بازسازی فرهنگ را داشته باشد. رکن چهارم دموکراسی یعنی حرکت دادنِ مردم به سوی فرهنگ.
علی پروین به رسم دوستی و انسانیت به دیدار منصور پورحیدری  می رود که مدتی است ناخوش است و در بیمارستان بستریست. طبیعتا وقتی رسانه می فهمد، ذوق می کند و خبرنگارِ حوزه مربوطه اش را راهی می کند تا گوشِ شیطان کَر از  روزنامه و خبرگزاریِ رقیب جا نماند. برایشان مهم است خبر بزنند پروین وقتی از پورحیدری عیادت کرده چه گفته و چه حالی شده. با کدام پا وارد اتاق شده و هنگامِ خروج، کدام پا را زودتر بیرون گذاشته. در دومین ماه از فصل پاییز چه پوشیده و با چه آدم هایی طبقات بیمارستان را بالا رفته و پایین آمده.
غُلو نیست، واقعیتِ امروز اغلب رسانه های ما همین است. امروز برای اغلبِ رسانه ها، بیش از صداقت و سلامتی، بیش از درستی و آگاهی بخشی، «کلیک» خوردن ها و «دیده» شدن ها حیاتیست. امروز، هر رسانه ای زودتر رقیبش را خراب کند، برنده است. امروز هر روزنامه ای تیتر درشت تری علیه دیگری کار کند، بازی را برده. امروز به جایی رسیده ایم که غلط املایی هم تیتر می شود!
متاسفانه «زرد» بازی به همه جا رسوخ کرده است. خبرنگارِ تلویزیون برای آن که از دوستان زرد اندیش اش عقب نماند و به اصطلاح خودی نشان دهد، یا برای آن که نشان دهد چقد «زردی» با خودش دارد، لبخند زنان میکروفن را جلوی دهان پروین می برد و می پرسد «آبگوشت کار دستش داده؟»
 آبگوشت توایی، آبگوشت ما هستیم که از کارِ رسانه زرد بازی و سیاه نمایی را از بَر شده ایم. اصلا چه کسی گفته مطبوعات رکن چهارم دموکراسی؟ مطبوعات و رسانه هایی که خودشان نیازمند فرهنگ هستند چطور می توانند این جایگاه را از آن خود کنند. لطفا رکن چهارم دموکراسی را تغییر دهید، اغلب ما اندازه این صحبت ها نیستیم.

اخبار مرتبط

۵ نکته در نهمین روز جنگ : از اتحاد ملی ایرانیان تا خیانت...
به قلم منوچهر حسن زاده -آن‌گاه که وطن در خطر باشد، دیگر نه...
به قلم مهران محرابی دولت آباد – این بار پایان قوم یهود خواهد...
یادداشت – محمد بهرامی و سه میدان مین توسعه در کهگیلویه و بویراحمد؛...
به قلم منوچهر حسن زاده -تحلیل سیاستی و تأییدی بر مقاله دکتر محمد...
به قلم محمد بهرامی سیف اباد – کمیسیون انرژی چگونه به مرجعی فعال...
چرایی دفاع یک اصولگرا از تاجگردون
یادداشت سید محمد دانشی – دکتر محمد بهرامی و یکسال تلاش صادقانه

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر ورزشی

سیده رقیه پناهی

پرداخت ماهیانه ۵۳ میلیارد برای حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از درآمد اختصاصی- اولویت اول پیشگیری

IMG 20250322 132806

محمد بهرامی در بیمارستان شهید جلیل : پیشنهاد می کنم یکی از معاونت های علوم پزشکی غیر بومی باشد- فرهنگ رفتاری ما باید تغییر کند – مجتبی عسکری : خودم را وامدار نگاه دکتر بهرامی می دانم

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

اخذ مجوز جذب ۲۳۵ نفر از وزارت بهداشت – ورود هلی کوپتر برای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – اخذ اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر دوم هیات دولت- افزایش ۱۵۰ تخت بیمارستانی

سعید جاودان سیرت پیری جمعیت

ارسالی مخاطبین – تغییر مدیران ضعیف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدامی انقلابی از سعید جاودان سیرت

62309149

آمار تنها یک فوتی کرونایی طی ۴۵ روز گذشته در کهگیلویه و بویراحمد

فصلی نو | فصل جنوب

پایگاه خبری فصلی نو، منبعی مستقل و به‌روز برای اطلاع‌رسانی درباره اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. این پایگاه با هدف ارائه‌ی اخبار دقیق، بی‌طرفانه و تحلیلی فعالیت می‌کند و تلاش دارد با انتشار محتواهای متنوع و مستند، مخاطبان خود را در جریان تحولات مهم قرار دهد.

دسته ها

  • اخبار استان
  • مطالب ویژه
  • عکس
  • فرهنگی

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری فصلی جنوب ( فصلی نو) است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.

طراحی سایت : بویردیتا ( رامین پاسیار)

  • صفحه نخست
  • اخبار استان
  • سیاسی
  • بین الملل
  • پیشنهاد سردبیر
  • گزارش تصویری