فصلی نو ، در پی درج مطلبی در فصلی نو با عنوان انتقاد شدید الحن یک مدیر از روشنفکر – ندای وحدت یا علیا ستیزی یکی از مخاطبین با ارسال یادداشتی به مطلب خانم سیده فریبا حسینی واکنش نشان داد.

به گزارش فصل جنوب ، هادی سینایی در این مطلب با انتقاد از طایفه گرایی نوشت:

به کجا چنین شتابان بانو ،مرزبندی ها زائیده ذهن شماست .خوب و بد بودن افراد را به طایفه و قبیله منتسب نکنیم ،این مرز بندی ها را فرو بریزید تا شایسته سالاری ها را در انتخاب افراد ببینید.

پس از درج یادداشتی در پایگاه خبری فصلی نو با عنوان :«انتقاد شدیدالحن یک مدیر از روشنفکر _ ندای وحدت یا علیا ستیزی »
گفته است: ما معتقدیم ؛مرزبندی ،طایفه گرایی و قوم پرستی پدیده ی شومی است که مانع از پیشرفت و اتحاد استان خواهد شد. توصیه میکنم ،خود را از مرزبندی های زایده ذهن رها ساخته تا شایسته سالاری ها را در انتخاب ندای وحدت ببینید.

کهگیلویه و بویراحمد در خطه جنوب ایران اسلامی ،بدلیل علاقه به نظام و انقلاب و کسب رتبه الف در مشارکت ها و دموکراسی ها از اهمیت بالایی برخوردار بوده ،لذا مردم این دیار شایسته بهترین ها بوده و هستند ،اما متاسفانه بدلیل همین نگاه های طایفه گرایی و خودساخته علیا و سفلی ، باعث شده جوانان این استان در مناصب ملی سهم و دوام چندانی نداشته باشند و اگر هم باشد خیلی زود پایان می پذیرد که در نهایت ،این مجموع استان است که متضرر خواهد شد.

در همین ارتباط بخوانید :

انتقاد شدید الحن یک مدیر از روشنفکر – ندای وحدت یا علیا ستیزی

 

شعار «ندای وحدت » یک شبه ساخته نشده که یک شبه بدست فراموشی سپرده شود ،بلکه این شعار زائیده ذهن جوانان خلاق و در بطن کار استان بوده ،که به مثابهه چراغی برای نماینده منتخب تبیین شده و ادامه دار خواهد بود.

ندای وحدت معتقد است ؛ طایفه گرایی با هدف تقسیم پست ها و مناصب مختلف بعنوان« غنیمت » در میان خویشاوندان و اطرافیان نماینده بویراحمد و دنا جایگاهی نداشته چون معتقداست ،اینگونه عزل و نصب ها بر سرنوشت شهرستان و حتی کل استان اثر منفی و مخربی دارد.

ما معتقد به نقد عملکردها هستیم نه طایفه ها !!

توصیه می شود؛ مسیر توسعه و عبور از مشکلات موجود را باید در حذف نگاه های تنگ نظرانه سیاسی و قبیله ای ساخته ذهن های کوچک جستجو کرد .بی گمان چنین تفکر و سنجشی راه را برای انتخاب و برگزیدن افراد اصلح و شایسته دشوار تر می سازد و بروز اندیشه های نو و جوان را با تنگنا مواجهه می کند.

قبیله گرایی یا طایفه گرایی (تریبالیسم)

وقتی نظام شایسته سالاری جایگزین تفکر سنتی قوم گرایی می شود ،بهترین افراد در بهترین جایگاه ها در بالاترین بازه به مردم خدمت می کنند ،توصیه می شود شما بجای نگاه به قوم و قبیله ی افراد به تخصص فرد در جایگاه و خدمت ارائه شده نگاه کنید.

ما ایرانی ها در رجز خوانی های خود ضرب المثل «جوجه را آخر پائیز می شمارند » را بر زبان می آوریم ،اکنون که درابتدای راه قرار داریم و تاکنون ۸ ماه از کار مجلس یازدهم ( ۸ خرداد ۹۹ ) می گذرد ،از طرفی ماه های پایانی دولت را سپری میکنیم که این خود فرصت تصمیم گیری ها را برای نمایندگان در استان ها سخت نموده ،نباید عجولانه قضاوت کنیم و خود را مدیون دیدگاه های منسوخ شده ای که باعث شده تاکنون استان خسارت های جبران ناپذیری را متحمل شده است کنیم .

ندای وحدت یا علیا ستیزی