افزایش ۲۵ درصدی تولید میوه در استان کهگیلویه و بویراحمد
- شناسه خبر: 6890
- تاریخ و زمان ارسال: 30 اردیبهشت 1397 - 04:12
فصلی نو ، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:میزان تولید محصولات باغی در این استان سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۲ حدود ۲۵درصد افزایش یافته است.
به گزارش فصلی نو استان کهگیلویه و بویراحمد ، زواره آزادپور روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سال ۱۳۹۶ بیش از ۲۴۶ هزار تن انواع محصول باغی در باغستانهای کهگیلویه و بویراحمد برداشت شد در حالی که میزان تولید محصولات باغی این استان در سال ۱۳۹۲، ۱۸۸ هزار تن بوده است.
وی بیان کرد: سطح باغستانهای کهگیلویه و بویراحمد که در سال ۱۳۹۲، ۳۹ هزار هکتار بوده هم اکنون به حدود ۴۴ هزار هکتار افزایش یافته است.
آزادپور تصریح کرد: افزایش سطح باغستانهای به مرحله ثمر دهی رسیده و بالا رفتن میزان تولید در واحد سطح به دلیل ارتقای نظارتهای کارشناسی از علتهای رشد مقدار تولید محصولات باغی در کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
وی بیان کرد: سیب، لیموترش، نارنگی، پرتقال، انگور و زیتون از مهمترین محصولات باغی تولید شده استان است.
آزادپور عنوان کرد: بخشی از میوه تولیدی باغداران کهگیلویه و بویراحمد در استان به مصرف میرسد و بخشی نیز به استانهای دیگر صادر میشود.
وی گفت: طرح اجرای استعداد یابی ایجاد ۵۰ هزار هکتار باغ در نقاط مختلف این استان از برنامههای توسعه باغستانهای کهگیلویه و بویراحمد است.
استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار زمین کشاورزی دارد که سالیانه ۸۰۰ هزار تن محصول در آن کشت میشود.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد