برگزاری آموزش بهینه سازی نان های سنتی و احیاء آرد و نان کامل در کارخانجات آرد نشاسته وگلوگز
- شناسه خبر: 37201
- تاریخ و زمان ارسال: 18 دی 1402 - 01:26
فصلی نو- مدیرعامل کارخانه آرد نشاسته و گلوکز یاسوج از برگزاری اولین دوره آموزشی تخصصی بهینه سازی نان های سنتی و احیاء آرد و نان کامل برای نانوایان شهر یاسوج خبر داد .
به گزارش فصل جنوب ، رضا حسینیان در جمع خبرنگاران گفت» ، این دوره آموزشی که به همت شرکت پیشگامان کشاورزی وصنعت کوثر دنا و به مدت دو روز در کارخانجات آرد،نشاسته و گلوگز دنا برگزار شد، نانوایان به صورت تئوری مورد آموزشهای تخصصی قرار گرفتند و سپس شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با حضور در مجتمع نان کوثر، به صورت عملی مورد آموزش قرار گرفتند.
حسینیان ادامه داد:این دوره آموزشی با حضور استاد محمدرضا خواجه، مدرس رسمی حوزه صنایع غذایی سازمان فنی و حرفه ای و مدیر واحد آموزشی پژوهشی نان سبوس دار خواجه اصفهان برگزار گردید.
وی در خصوص مباث دوره آموزشی اظهار داشت:دراین دوره آموزشی آشنایی با انواع آرد ، اصول انتخاب آرد مناسب ، آشنایی با شرایط نگهدای بهینه آردها ، اصول تهیه خمیر و عمل آوری آن، اصول کنترل دمای خمیر، توانایی کنترل فرایند پخت، اصول تنظیم دما در مراحل مختلف پخت نان ، روشهای سرد کردن و بسته بندی نان واز همه مهمتر روش پخت نان کامل آموزش داده شد.
در پایان این دوره آموزشی، گواهی رسمی مهارت به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد