غریب پور خاطرنشان ساخت: طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک مقیاس که در سطح همه استان ها به مورد اجرا گذاشته می شود، یکی از شیوه های بهره گیری از بخش خصوصی در اجرای پروژه ها به حساب می اید.

فصلی نو ، رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: حفظ سرمایه شرکت های بزرگ بخش معدن وصنایع معدنی برای اجرای طرح های توسعه با صرفه مقیاس بین المللی ضروری است.

به گزارش فصلی نو ، به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، خداداد غریب پور ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: براساس قانون رفع موانع تولید و بستر سازی برای رونق اشتغال، دولت ظرفیت پایینی دارد اما سازمان های توسعه ای و بنگاه های بزرگ (مس، فولاد و …) همراه با کنسرسیوم ها می توانند در این زمینه، نقش آفرین باشند.

وی ادامه داد: توصیه مورد تاکید این است که در مجامع شرکت ها به جای تصویب توزیع سود، با افزایش سرمایه موافقت کرده و منابع صرف پروژه ها شود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به بهره برداری از ۳.۵ میلیارد دلار طرح معدن و صنایع معدنی تا پایان امسال، تصریح کرد: تاکنون نزدیک به یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از بخش خصوصی جذب شده است.وی افزود: جذب حداکثری سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تکمیل طرح های توسعه یا راهبری واحد های موجود -که موجب واگذاری ۸ محدوده و معدن در اختیار شده- در این راستا است.

غریب پور خاطرنشان ساخت: طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک مقیاس که در سطح همه استان ها به مورد اجرا گذاشته می شود، یکی از شیوه های بهره گیری از بخش خصوصی در اجرای پروژه ها به حساب می اید.

به گفته غریب پور، توسعه آموزش و پژوهش تقاضا محور و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه از دیگر برنامه های ایمیدرو در دولت دوازدهم است که در این ارتباط ۹ تفاهم نامه با دانشگاه های مطرح کشور، مبادله شد و در واقع رویکرد بهره گیری از توان بخش خصوصی در اجرای برنامه ها محسوب می شود و عمده این تفاهم نامه ها تبدیل به قرار داد شده اند.

اکتشاف اولویت نخسترئیس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان ساخت: این سازمان، اولویت های کاری خود را براساس قابلیت ها و توانمندی کشور و براساس نیاز مردم تبیین و تعریف کرده و مساله مهم اکتشاف به عنوان اولویت نخست است که در گستره ۳۰۰ هزار کیلومتر مربع به مورد اجرا گذاشته می شود و نسبت به شروع فعالیت این سازمان در سال ۸۳ رشد ۱۰۰ درصدی را نشان می دهد.

وی یادآور شد: ایمیدرو در دولت یازدهم برنامه اکتشاف ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع را به مورد اجرا گذاشت که این امر اقدام درخور توجه در دوره گذشته است.

به گفته غریب پور، اجرای برنامه اکتشاف از سوی ایمیدرو (شرکت تهیه و تولید مواد معدنی) و یک کنسرسیوم متشکل از شرکت های بزرگ معدنی به مورد اجرا گذاشته می شود و معاونت امور معادن وصنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این ارتباط همکاری دارد.ایمیدرو مجری ۳۳ راهبرد نقشه راه معدن.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان از ۷۲ راهبرد نقشه راه معدن وصنایع معدنی، مسئولیت اجرا و پیگیری ۳۳ راهبرد را عهده دار است، گفت: واقعیت اینکه معادل ۴۶ درصد از کل راهبردهای این نقشه عهده داریم و براساس جدیدترین پایش انجام شده تاکنون بالغ بر ۳۳ درصد از برنامه های عملیاتی نقشه راه تحقق یافته است.

غریب پور خاطرنشان کرد: پارسال ایمیدرو ۱۹ طرح با سرمایه بیش از ۲ میلیارد دلار در بخش معدن و صنایع معدنی را راه اندازی کرد که موجب اشتغال مستقیم ۳ هزار و ۶۰۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم حدود ۲۲ هزار و ۸۰۰ نفر شد.منبع: ایرنا